Από το ένα χέρι την Λαμπρινή από το άλλο το μωρό - Φωτογραφίες του Σάκη Αρσενίου έξω από το μαιευτήριο

Η χαρά του φαίνεται από μακριά!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Πριν από λίγα μόνο λεπτά η Λαμπρινή Πλεύρη με τον Σάκη Αρσενίου, βγήκαν από το νοσοκομείο, μετά την γέννηση του πρωτότοκου γιού τους. Ο τραγούδιστής και η αγαπημένη του σύζυγος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πριν από μερικές μέρες ήρθε στην ζωή ο καρπός του έρωτας τους - δείτε εδώ φωτογραφίες με την γιό του αγκαλιά.

Η νεαρή μανούλα, όμως, αποφάσισε πως πήρε αρκετό χρόνο και έτσι ήδη δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό τους στην αγκαλιά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί!

Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ’ολα μου χάρισε αυτό το θαύμα! Ανυπομονώ να ζήσουμε οι τρεις μας όμορφες στιγμές, γεμάτες πολλή πολλή αγάπη! Θα σας αγαπώ, για πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Λαμπρινή Πλεύρη Αρσενίου μωρό

Η έξοδος του Σάκη Αρσενίου με την Λαμπρινή Πλεύρη από το μαιευτήριο

Αφού, λοιπόν, έχουν περάσει οι μέρες που πρέπει για να πάρει εξιτήριο η νεαρή μανούλε με τον γιό της, από το νοσοκομείο, συνοδευόμενη φυσικά από τον άνδρα της ζωής της, Σάκη Αρσενίου χέρι χέρι αποχώρησαν με το χαμόγελο να μην ξεκολλάει από το πρόσωπο τους.

Η έξοδος από το μαιευτήριο του Αρσενίου με την Πλεύρη
(ndp)

Η έξοδος από το μαιευτήριο του Αρσενίου με την Πλεύρη
(ndp)

Η έξοδος από το μαιευτήριο του Αρσενίου με την Πλεύρη
(ndp)

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου μετά τον γάμο του

Το πρωί της Δευτέρας (10/1) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου, λίγα λεπτά μετά τον γάμο του, με την Λαμπρινή Πλεύρη. Ο γνωστός τραγουδιστής, που είχε επισκεφτεί πρόσφατα με την πλέον σύζυγο του τον οίκο μόδας, για την πρόβα νυφικού (δείτε εδώ φωτογραφίες) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Mega για τον γάμο του, που έγινε χθες Δευτέρα, στην Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί και έτσι ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου. Μέσα από τον δημοφιλή ανώνυμο λογαριασμό στο instagram, Soula Glamourous έγινε γνωστή η είδηση για τον γάμο του τραγουδιστή με την αγαπημένη του. Όπως λέει και η διαχειρίστρια του λογαριασμού, χάρης στους "πράκτορες" της έβγαλε λαβράκι.

Ο Αρσενίου με την Πλεύρη στο δημαρχείο

Ο Σάκης Αρσενίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο μετά τον πολιτικό γάμο του με την Λαμπρινή. Φανερά ευτυχισμένος, διαβεβαίωσε τους πάντες ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε και οτι σε λίγο καιρό θα δούμε και τον θρησκευτικό τους γάμο, αλλά δεν θα αποκαλύψει πότε θα γίνει, για ευνόητους λόγους.

Επιπλέον, είπε ότι το κοριτσάκι του, εννοόντας την αγαπημένη του σύζυγο και ότι αναμένουν το μωράκι τους σε λίγους μόνο μήνες και συγκεκριμένα τον Μάρτιο. Τέλος, αποκάλυψε ότι μετά τον γάμο πήγαν να φάνε όλοι μαζί, οικογενειακά και μόνο.

«Όλα μια χαρά! Τα διαδικαστικά έγιναν. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Πρώτα ο Θεός. Είμαστε καλά, το κορίτσι μου είναι καλά. Δεν θα σας πω πότε θα γίνει ο γάμος. Το μωράκι θα έρθει τον Μάρτιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Θα πάμε να φάμε οικογενειακά μετά τον γάμο» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου.