Απίστευτη κατηγορία για τον Νίκο Μουτσινά - «Δε μπορεί να βγάζει μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους»

«Δεν θα μου λείψει ποτέ από την τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτη κατηγορία για τον Νίκο Μουτσινά - «Δε μπορεί να βγάζει μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας 20/2 ο Αντώνης Πρέκας. Ο γνωστός τηλεκριτικός και δημοσιογράφος σχολίασε με την σειρά του τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας στη στήλη «Στο Κοντρόλ» της Μαίρης Αργυριάδου.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά (με αφορμή την ανακοίνωση πως σταματάει την τηλεόραση), τους Ράδιο Αρβύλα και τη Ρούλα Κορομηλά, με τον ίδιο να είναι αρκετά αιχμηρός στις τοποθετήσεις του.

"Κόλαφος" ο Αντώνης Πρέκα για Μουτσινά, Ράδιο Αρβύλα και Κορομηλά

«Δε συμφωνώ με την άποψη που εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης. Η Αρβύλα συνήθως… βρωμάει. Το να τσουβαλιάζεις και να κάνεις απολιτίκ και ισοπεδωτικές γενικεύσεις κι αυτό είναι φασισμός. Νομίζω ότι και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Σπανίως βλέπω τους Αρβύλα. Δεν είναι σάτιρα, είναι καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής.

Αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σάτιρα… αλλά αν σας δω εγώ να πέφτετε στο πάτωμα και γελάω, αυτό σημαίνει ότι κάνω σάτιρα; Δε μπορείς να παίζεις με τα πάθη των ανθρώπων και πόσο μάλλον να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους.

Κανένα πρόσωπο δεν θα μου λείψει ποτέ από την τηλεόραση», σημειώνει ο Αντώνης Πρέκας.

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση με το «Σπίτι με το MEGA», την χαρακτήρισε «αφανή» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα προγενέστερα. Είναι μία παρουσία αξιοπρεπής αλλά και απαρατήρητη».