«Όταν σου κάνει πρόταση ένα τέτοιο μεγάλο κανάλι...» - Τα σχόλια της Μενεγάκη για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1

Χαμός στο πλατό με αφορμή το "Είμαστε Μαζί"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν σου κάνει πρόταση ένα τέτοιο μεγάλο κανάλι...» - Τα σχόλια της Μενεγάκη για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο Είμαστε Μαζί αυτό το Σάββατο 18/3 με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα, η οποία καλωσόρισε το κοινό της, τον κόσμο που βρίσκεται στο πλατό αυτή τη στιγμή, αλλά και τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μαζί της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρόκειται για τον Γιώργο Λάγιο, τον Αντώνη Βλοντάκη και την Νεφέλη Μέγκ.

«Επιτέλους ήρθαμε. Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους, είμαστε εδώ και θα είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Είναι τεράστια η χαρά που είμαστε εδώ…. Έχουμε ζωντανό κοινό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα πράγμα να ξέρετε, θα περάσουμε τέλεια. Έχουμε κάνει τα πάντα για να περάσουμε τέλεια. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ είναι αυτό που έχετε κι εσείς στο σπίτι σας, την παρέα… Εμείς εδώ είμαστε μια παρέα.

Θέλετε να αναλάβετε λίγο γιατί κοντεύω να σωριαστώ από το άγχος;» είπε λίγο μετά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε, «Πρέπει να έκανα κάτι πάρα πολύ καλό τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου και ο Θεός με έστειλε εδώ που είμαι σήμερα, με εσάς εδώ και τους ανθρώπους που είναι πίσω… Αισθάνομαι ευλογημένη με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή μου. Αυτό που περιμένει ο κόσμος να μάθει είναι, τι σόι εκπομπή θα κάνουμε…», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελίνας Παπίλα.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Τόσο στην πρεμιέρα (δείτε εδώ πώς τα πήγε), όσο και χθες, η εκπομπή δεν έλαβε ικανοποιητικό feedback από τους τηλεθεατές, μιας και σημείωσε μόλις 5,6% (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Παπίλα).

Όπως και να έχει, η εκπομπή σχολιάστηκε από όλες τις υπόλοιπες, με την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες να τοποθετούνται με σχετικά αυστηρά λόγια, μέσα από την σημερινή 20/3 εκπομπή στο MEGA.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη και των συνεργατών της για την νέα εκπομπή της Παπίλα στον ΑΝΤ1

«Έχω δει σήμερα όλες τις εκπομπές να σχολιάζουν την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα. Τι ακριβώς έχει συζητηθεί; Το πώς ήταν η ίδια ή το πώς ήταν η εκπομπή;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πως παρόλο που θεωρεί την Ελίνα Παπίλα συμπαθητική και ταλαντούχα, ο ΑΝΤ1 την χαντάκωσε με την ώρα προβολής, καθώς στις 5 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα δεν βλέπει κανένας τηλεόραση.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έκαναν λόγο για παλιακό κόνσεπτ, μιας και είχε live κοινό, ενώ η Ελένη Μενεγάκη από πλευράς της ανέφερε μόνο πως όταν ένα τόσο μεγάλο κανάλι σαν τον ΑΝΤ1 σου κάνει πρόταση, δεν μπορείς να αρνηθείς και να σταθείς τόσο πολύ στην ώρα αλλά πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία.

«Δεν έχεις ξαναδεί εκπομπές να βγαίνει Μάρτη; Μην το λες αυτό! Επί πρωινού καφέ όταν ήμασταν στον Alpha, όταν ήταν ο Μουτσινάς και η Ζαρίφη, πήγε η Καγιά, ήταν Μάρτης», είπε η παρουσιάστρια όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι το κανάλι έβγαλε Μάρτη την εκπομπή.