«Φαντάζομαι το είδατε όλοι..» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής "Είμαστε μαζί"

«Πήγαν όλα ακριβώς όπως ήθελα να γίνουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φαντάζομαι το είδατε όλοι..» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής

Πρεμιέρα με την εκπομπή της "Είμαστε μαζί" πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 18/3 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η Ελίνα Παπίλα. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της από το BreakfastStar επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Η παρουσιάστρια, καλωσόρισε το κοινό της, τον κόσμο που βρίσκεται στο πλατό αλλά και τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μαζί της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρόκειται για τον Γιώργο Λάγιο, τον Αντώνη Βλοντάκη και την Νεφέλη Μέγκ (δείτε εδώ το βίντεό τους από τα παρασκήνια που προκάλεσε "σούσουρο").

«Επιτέλους ήρθαμε. Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους, είμαστε εδώ και θα είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Είναι τεράστια η χαρά που είμαστε εδώ…. Έχουμε ζωντανό κοινό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα πράγμα να ξέρετε, θα περάσουμε τέλεια. Έχουμε κάνει τα πάντα για να περάσουμε τέλεια. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ είναι αυτό που έχετε κι εσείς στο σπίτι σας, την παρέα… Εμείς εδώ είμαστε μια παρέα», είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ βίντεο της πρεμιέρας).

Τα πρώτα λόγια της Παπίλα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, γεμάτη, ευτυχισμένη και χαρούμενη. Είχα πάρα πολύ άγχος, φαντάζομαι το είδατε όλοι. Μετά από 10 λεπτά άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται. Πήγαν όλα ακριβώς όπως ήθελα να γίνουν. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ζω ένα όνειρο», είπε.

«Θα τα δω τα νούμερα τηλεθέασης αύριο με την έννοια ότι ήταν η πρώτη μας μέρα, η αρχή. Θέλουμε να το αγαπήσει ο κόσμος όπως το αγαπάμε κι εμείς» - δείτε όμως πως τα πήρε σε τηλεθέαση εδώ.

Τι είπε για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Ελίνα Παπίλα ρωτήθηκε επίσης και για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την συνεργασία τους που δεν έγινε ποτέ: «Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και επειδή είμαι εδώ από το πρωί δεν τα έχω ανοίξει. Θα τα διαβάσω όλα. Θα ήταν πολύ ωραίο να ερχόταν καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τους καλεσμένους».Οι δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου

Στην συνέχεια η κάμερα της εκπομπής "τσάκωσε" και τον Γιώργο Λάγιο!

«Εγώ μίλησα με τον σκύλο της αδελφής μου και με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Μην μπεις μέσα στο twitter”. Όχι δεν έχω μπει, πλάκα κάνω», απάντησε για όσα γράφτηκαν στο twitter.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης: «Δεν ξέρω να τα ερμηνεύω τα νούμερα, οπότε και να τα διαβάσω, θα μου τα εξηγήσει κάποιος, αλλά καταλαβαίνω ότι παίζουν τον ρόλο τους».