Ολόκληρος άντρας ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου - Στο πλευρό της μητέρας του για τα γενέθλια της ανιψιάς της

Οι δύο αδυναμίες της ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται περικυκλωμένη από μωρά, καθώς πέρα από την Μαίρη Συνατσάκη της οποίας θα βαφτίσει το παιδί (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δεύτερος νονός), γέννησε και η αδερφή της πριν από δύο χρόνια και η κόρη της έχει γίνει η μεγαλύτερή της αδυναμία.

Πολύ συχνά μέσα από τα social media της δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από τις κοινές τους δραστηριότητες, επομένως τις προάλλες που ήταν και τα γενέθλιά της δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει τίποτα για να της ευχηθεί. Έτσι, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πάρτι, με την μικρή να σβήνει τα κεράκια της, ενώ ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχει και μία με τον γιο της, ο οποίος έχει γίνει ολόκληρος άντρας.

Ολόκληρος άντρας ο γιος της Παπαδημητρίου στο πλευρό της για τα γενέθλια της ανιψιάς της

«Χρονια πολλα στο πιο γλυκο πλασμα,στο παιδι μου,στην Κατερινα μου…2 χρονων!! Σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες σας,υγεια μονο!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η ηθοποιός.

Ντορέττα Παπαδημητρίου ανιψιά γενέθλια
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου γιος
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου

Παντρεμένος με παιδί ο πρώην της, Άλεξ Φρανζολίνι

Η προσωπική ζωή της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχει απασχολήσει αρκετά, ωστόσο η ίδια επιλέγει να μην μιλάει για τα ερωτικά της, παρά μόνο για τα επαγγελματικά. Ωστόσο, κατά καιρούς έχουν γίνει γνωστοί μερικοί πρώην σύντροφοί της, ένας εκ των οποίων ήταν ο interior designer Άλεξ Φρανζολίνι.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια, ωστόσο τον Μάιο του 2017 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πολλές φορές σε εξόδους τους και φαινόνταν αρκετά ερωτευμένοι, όπως ήταν η ηθοποιός βέβαια και με τον πατέρα των παιδιών της, ο οποίος είναι σε σχέση με γνωστό μοντέλο.

Ωστόσο, ο καθένας προχώρησε την ζωή του και μάλιστα ο Άλεξ Φρανζολίνι έχει βρει τον έρωτα τα τελευταία χρόνια στο πρόσωπο της γνωστής fashion blogger, Νάνσυς Σπαθή, με την οποία παντρεύτηκε και έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι.

Παντρεμένος με παιδί ο πρώην της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Άλεξ Φρανζολίνι

Φωτογραφίες NDP

Ντορέττα Παπαδημητρίου ανιψιά
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου