«Τι να πω, έχουν...» - Όσα αποκάλυψε η Ζόζεφιν ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

«Με φλερτάρουν αλλά μένει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι να πω, έχουν...» - Όσα αποκάλυψε η Ζόζεφιν ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

Τη Δευτέρα 20/3 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Ελένη η νέα συνέντευξη, που παραχώρησε η Ζόζεφιν με την pop τραγουδίστρια να μιλάει από το σημείο, που γυρίστηκε το video clip για το νέο της τραγούδι ''Καθρέφτη καθρεφτάκι μου''.

Η ίδια είναι στα καλύτερα της και μέσα από ένα ακόμη εκκεντρικό της look εξομολογήθηκε όσα ονειρεύεται, τόσο για την καριέρα της στην ελληνική μουσική βιομηχανία, αλλά και για τα σχέδια, που κάνει σε ότι αφορά την καριέρα της στο εξωτερικό.

Η συζήτηση για πολλοστή φορά πήγε στα προσωπικά της Ζόζεφιν με την ίδια να ξεκαθαρίζει, πως είναι μόνη της και παρά το γεγονός, που δέχεται φλερτ εκείνη παραμένει επικεντρωμένη στη δουλειά της (δείτε εδώ τι είχε απαντήσει ο Ιακωβίδης για τη σχέση τους).

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή

«Ήμουν αγοροκόριτσο, έπαιζα μπάλα και έκανα ελληνορωμαϊκή πάλη. Η μητέρα μου είναι εδώ και μου δίνει δύναμη. Είμαστε φίλες με τη μητέρα μου και τα συζητάμε όλα. Η συμβουλή της μητέρας μου είναι να είμαι ο εαυτός μου.

Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να αφήσω την Ελλάδα και να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Θα ήθελα να κάνω πράγματα στο εξωτερικό αλλά με την ελληνική βάση. Θα ξανασκεφτόμουν να πάω στη Eurovision. Αν τύχει το σωστό τραγούδι θα ήθελα να εκπροσωπήσω την χώρα μου αλλά και την Κύπρο στην Ευρώπη. Ο έρωτας δεν παίζει καθόλου αυτή την περίοδο, έχω άλλες προτεραιότητες. Με φλερτάρουν αλλά μένει πάνω στη σκηνή αυτό», είπε η Ζόζεφιν.

Όλη αλήθεια για την σχέση της με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Το βράδυ της Δευτέρας (13/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Ζόζεφιν. Η ίδια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στην επαγγελματική της πορεία, αλλά και ατα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν όλους τους συνεργάτες μου. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ, με έχει ξεκλειδώσει πάρα πολύ. Περνάμε πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη» τόνισε για τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Έχω για χρόνια τους ίδιους συνεργάτες και τους ίδιους φίλους. Δεν μου αρέσει να έχω «αυλή», θέλω να μου λένε τα λάθη μου για να διορθώνομαι και να γίνομαι καλύτερη» είπε επίσης, η Ζόζεφιν.

«Δεν έχω χρόνο για φαγητό και σινεμά. Αυτή είναι η ζωή μου. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αντέχει το δύσκολο πρόγραμμα μου» αποκάλυψε για την προσωπική ζωή της.

Η Ζόζεφιν στο πλατό του The 2 night show