«Μου έχουν προσάψει σχέση με την...» - Οι απαντήσεις του Πέτρου Ιακωβίδη για τα ψευδή δημοσιεύματα περί ερωτικών σχέσεων

«Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου έχουν προσάψει σχέση με την...» - Οι απαντήσεις του Πέτρου Ιακωβίδη για τα ψευδή δημοσιεύματα περί ερωτικών σχέσεων

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα ψευδή δημοσιεύματα για την Νατάσα Θεοδωρίδου και όχι μόνο.

Κατά καιρούς, ακούγονται διάφορες φήμες για τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz, σχετικά με την προσωπική τους ζωή, που μπορεί καμια φορά να ισχύουν, όπως αυτή της Νατάσας Θεοδωρίδου (δείτε εδώ εάν είναι σε σχέση) και καμιά φορά όχι. Ο ίδος όμως αποκάλυψε ποια είναι η νέα του σύντροφος (δείτε την εδώ).

Η αποκάλυψη του Πέτρου Ιακωβίδη για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπήτου Open και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε συνέντευξη ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε και για τις σχέσεις που του έχουν προσάψει κατά καιρούς.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την νέα του συνεργασία με την Panik, αλλά και για το ότι έγραφε στίχους από τα χρόνια του σχολείου και ότι εκεί βλάζει αλήθεια για όλα του τα συναισθήματα. Ακόμη ο ίδιος αναφέρθηκε στην επιτυχία του, ότι κατάφερε να φτάσει στην Αθήνα και με δύο τραγούδια έφτασε τόσο ψηλά.

Επιπλέον, ανέφερε ότι θα έγραε φε ελληνικό κατα κύριο λόγο τραγούδι για την Eurovision, διότι δεν το έχει τόσο με τον αγγλικό στίχο. Επιπροσθέτως, υποστήριξε ότι θα πήγαινε στον διαγωνισμό τραγουδιού, ως διαγωνιζόμενος μόνο εάν είχε γραφτεί ένα τραγούδι, που θα είναι κομμένο και ραμμένο πάνω του.

«Είμαι χαρούμενος με τη νέα μου συνεργασία με την Panik. Έγραφα στίχους από τα χρόνια του σχολείου, εκεί βγάζω όλα τα συναισθήματά μου, είναι δικές μου ιστορίες. Πολλές φορές δεν πιστεύω πώς κατάφερα να έρθω στην Αθήνα με δυο τραγούδια και σήμερα ο κόσμος να αγαπάει όλα τα τραγούδια μου.

Θα έγραφα τραγούδια για τη Eurovision, αλλά με ελληνικό στίχο, στα αγγλικά δεν τα καταφέρνω. Θα πήγαινα κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. Η αδερφή μου είναι η λατρεία μου και πιστεύω ότι είναι εξαιρετική τραγουδίστρια», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε στη συνέχεια: «Με έχει φλερτάρει θαυμάστρια. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να φλερτάρει και κυρίως όταν μια γυναίκα του αρέσει δεν πρέπει να την αφήνει. Τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή απλά τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Μου έχουν προσάψει σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Ζόζεφιν».