«Είναι μαγκάκι...» - Η γυναίκα που κάνει τον Πέτρο Ιακωβίδη να ''λιώνει'' όταν μιλάει για εκείνη

Όσα αποκάλυψε στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι μαγκάκι...» - Η γυναίκα που κάνει τον Πέτρο  Ιακωβίδη να ''λιώνει'' όταν μιλάει για εκείνη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε συνέντευξη στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Παρασκευή 2/9 με αφορμή την πρεμιέρα, που θα κάνει στο Fantasia μαζί με τη Ζόζεφιν, που κυκλοφόρησαν ένα μοναδικό ντουέτο, αλλά και άλλους πετυχημένους καλλιτέχνες.

Ο τραγουδιστής, φανερά ανανεωμένος και έτοιμος να τραγουδήσει για το κοινό της Αθήνας, μίλησε εκτός των επαγγελματικών και για τη σχέση του με την οικογένειά του, η οποία ήταν καθοριστική για το πόσο ήρεμος και καθόλου οξύθυμος είναι σήμερα στη ζωή του σήμερα ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη για τη σχέση με την οικογένειά του

«Λατρεύω την αδελφή μου. Δεν είμαι συνέχεια από πάνω της γιατί είναι μαγκάκι, μεγάλωσε και αυτή σωστά, οι γονείς μας μάς μεγάλωσαν σωστά. Δεν τη φοβάμαι, είναι τρομερή τραγουδίστρια.»!

«Μακάρι να είμαι σαν τον πατέρα μου και η γυναίκα μου σαν τη μητέρα μου στο να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Δεν έχω δει ποτέ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου να τσακώνονται για αυτό και δεν μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να μαλώνουν, να υπάρχουν νεύρα και εντάσεις».

«Δεν μου αρέσει η μοναξιά, θέλω να είμαι με τους φίλους μου, ανθρώπους που αν μου πούνε κάτι θα είναι για το καλό μου».

Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Ιακωβίδη με τη Θεοδωρίδου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη δοκιμασία στην εκπομπή «Night Out» καθώς πρώτα παραχώρησε συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί για τις φήμες περί φλερτ με την Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα βγαίνουν στην φόρα που τους θέλουν μαζί.

Έτσι λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς αντιδρούν στα εν λόγω δημοσιεύματα. «Γελάμε! Σκέψου ότι πολλές φορές καθόμασταν και τα βλέπαμε στο κινητό».