Ελένη Κοκκίδου: «Θα γίνει ρουτίνα και δεν...» - Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από το "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

«Σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή αστραπιαία»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Κοκκίδου: «Θα γίνει ρουτίνα και δεν...» - Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από το

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωιάν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Κοκκίδου. Η γνωστή σε όλους μας "Βουλίτσα", από την κωμική σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" μίλησε την εκπομπή της ΕΡΤ, για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Κοκκίδου αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από την σειρά του ALPHA, αλλά αποκάλυψε και άγνωστες ιστορίες για την οικογένεια της.

Διαβάστε επίσης: «Παρεξηγήθηκα! Ο συμπρωταγωνιστής μου...» - Η "Βουλίτσα" ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

Οι δηλώσεις της Ελένης Κοκκίδου για την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα"

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης (Αντωνίου). Του το είχα πει από πέρσι, ότι μέχρι του χρόνου και τέλος. Εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει το έργο στα 10 χρόνια αλλά δεν σταματάει ποτέ, πάει τόσο καλά», δήλωσε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

«Νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου αυτό καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση είναι χαρά, οτιδήποτε κάνω είναι χαρά. Μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε βγω να τραγουδήσω, είτε κάνω τηλεόραση, είτε κάνω θέατρο, έχω μάθει να εξελίσσομαι. Γι’ αυτό και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά μου», τονίζει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Εάν πάψει να με γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται κάποια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος», εξομολογείται η Ελένη Κοκκίδου για το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία των γονιών της.

«Ο πατέρας μου ήταν άλλος κόσμος. Την κυνήγησε τη μάνα μου για πολλά χρόνια, 5-6. Μέχρι και από φαντάρος της έστελνε γράμματα, «Αρετούλα μου, θα ζήσουμε μαζί», εκείνη όμως δεν ήταν ερωτευμένη», αφηγείται η Ελένη Κοκκίδου.

«Είχε δει τη μάνα μου και είδε τη γυναίκα της ζωής του. Μου το έχει πει ο ίδιος ακριβώς έτσι. Κάποια στιγμή τελείωσε ο πατέρας μου την Ανωτάτη Εμπορική Σχολή και πήρε υποτροφία για την Αμερική και της λέει μια μέρα: κοίταξε, εγώ αύριο φεύγω για Αμερική, εκτός αν μου πεις το ναι», συνέχισε την περιγραφή της η ηθοποιός.

«Της είπε: ή ταν ή επί τας. Τα ‘χασε αυτή. Ήταν και μεγάλη για την εποχή, 27-28. Αυτός ήταν πολύ ωραίος άντρας, πολύ καλό παιδί. Σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή αστραπιαία η μάνα μου και του λέει: από μένα είναι εντάξει αλλά τι θα πει ο πατέρας μου; Κι εκείνος της λέει: τον πατέρα σου ασ’ τον, θα τον αναλάβω εγώ. Και μετά από έξι μήνες τον ερωτεύτηκε», καταλήγει η Ελένη Κοκκίδου για τους γονείς της.