Στην κουζίνα μαμά και κόρη - Απανωτά τα μηνύματα για το βίντεο της Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη στο Tik Tok

Κάνει το γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στην κουζίνα μαμά και κόρη - Απανωτά τα μηνύματα για το βίντεο της Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη στο Tik Tok

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Tik Tok μιας που από τη μία ο Γιάννης Αϊβάζης έγινε viral χορεύοντας με την κόρη του, Ισμήνη, και από την άλλη η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στην πλατφόρμα ένα βίντεο όπου μαζί με την κόρη της, Μελίνα, και την φίλη της, μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν τσουρέκια για το Πάσχα που έρχεται.

Όποτε η νεαρή ταξιδεύει από το Λονδίνο προς την Ελλάδα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σπουδές της, περνά πολύ χρόνο με την αγαπημένη της μαμά (δείτε εδώ τι συνέβη στα παρασκήνια του J2US μαζί τους) και το διασκεδάζουν στο έπακρο, όπως φαίνεται και από το βίντεό τους. Φυσικά, επειδή οι ερωτήσεις θα ήταν πολλές, η τραγουδίστρια μοιράστηκε αναλυτικά την συνταγή για όσους θέλουν να την αντιγράψουν.

Στην κουζίνα Βανδή και κόρη, μαγειρεύουν τσουρέκια

Αυτός είναι ο νονός της Μελίνας

Το τελευταίο διάστημα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, έχει έρθει στο προσκήνιο και πολλές φορές γίνεται θέμα προς συζήτηση, λόγω της σχέσης της με τον 34χρονο αθλητή, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, διότι η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη, αλλά ο έρωτάς τους είναι ακόμη μεγαλύτερος και δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τους ίδιους (δείτε εδώ γιατί τσακώθηκαν και εκείνη έκλαιγε στο καμαρίνι της μαμάς της).

Από τη στιγμή, λοιπόν, που τα μέσα ασχολούνται με τη νεαρή, όλο και περισσότερες πτυχές της ζωής της βγαίνουν στην επιφάνεια. Μία από αυτές αφορά και τα υπόλοιπα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή της, είτε αυτά είναι συγγενικά είτε είναι οι φίλοι της.

Τις προάλλες, λοιπόν, που η ίδια βρέθηκε στο Just The 2 of Us για να παρακολουθήσει την μητέρα της ως κριτή, μαζί της ήταν και ο αγαπημένος της νονός, ο οποίος την ώρα που όλοι κοιτούσαν τους διαγωνιζόμενους, εκείνος κοιτούσε μία φωτογραφία της βαφτιστήρας του στο κινητό του και αργότερα έκανε και μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας αυτή τη φωτογραφία με το κινητό στο χέρι, βάζοντας δίπλα μία παλιά εικόνα του αγκαλιά με την μικρή Μελίνα. Ο λόγος για τον Κώστα Καπετανίδη.

Νονός Μελίνας Νικολαϊδη