Αγνώριστος και μείον πολλά κιλά - Η απίστευτη εικόνα του Βασίλη Καρρά μετά τις επεμβάσεις

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ο Βασίλης Καρράς τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται με ένα προβλημα υγείας, που έχει κάτι που τον έχει επηρεάσει αρκετά. Έχουν περάσει μόλις μερικοί μήνες, από όταν μπήκε στο νοσοκομείο (δείτε εδώ από πότε) και είχε ακυρώσεις τις εμφανίσεις του σε διάφορα events.

Σύμφωνα με έναν πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο Ζωϊδάκη, ο οποίος ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον λαϊκό τραγουδιστή και έτσι αποκάλυψε πως είναι πλέον μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

«Ο Βασίλης Καρράς είναι κομμάτι της δικής μου ζωής. Είναι οικογένειά μου. Εκτός ότι μου βάφτισε τη μικρή μας κόρη, είμαστε και πολύ δεμένοι φίλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι πολύ καλά και είναι πιο δυνατός από ποτέ. Έχει την υγεία του, την ωραία του οικογένεια και έχει όλη τη διάθεση αυτή που χρειάζεται για να επανέλθει σε λίγο καιρό πάλι και να μας “πάρει” τα μυαλά. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Νότη Σφακιάνάκη: «Λείπει από τη μουσική σκηνή. Είναι ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής».

Μετά την χειρουργική του επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες. Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανέβασε στο twitter φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του λαϊκού τραγουδιστή με την παρέα του.

To tweet του Χάρη Λεμπιδάκη με την νέα εικόνα του Βασίλη Καρρά

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Η επιστροφή του Βασίλη Καρρά στο κέντρο διασκέδασης

Πριν τις επεμβάσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι αφού λοιπόν, έκανε αυτή τη μικρή παύση από τα επαγγελματικά του, αποφάσισε πολύ γρήγορα να επιστρέψει στο κέντρο διασκέδασης καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr δεν θέλει να «κρεμάσει» το προσωπικό, που εργάζεται στο μαγαζί αλλά και τον κόσμο, που έχει κλείσει τραπέζι για να τον απολαύσει.

Σοκαριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι ο Καρράς όχι μόνο τραγούδησε αλλά τον είδαν να έχει πεταλούδες στο χέρι του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.