Ναταλία Γερμανού: «Μετά τα σεξιστικά σχόλια, πήγαμε...» - Η απάντηση της παρουσιάστριας στα πικρόχολα σχόλια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μετά τον σάλο που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την παιδική της φωτογραφία στα social media, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να δώσει την απάντηση της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Πιο αναλυτικά, ένας χρήστης δε δίστασε να την κακολογήσει χρησιμοποιώντας μάλιστα μια παιδική της φωτογραφία, κάτι που η Ναταλία βρήκε απαράδεκτο, καθώς στο εν λόγω στιγμιότυπο πόζαρε με τη γιαγιά της μικρή.

Δείτε επίσης εδώ: «Μην μας ξαναδείτε! Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς» - Πυρ και μανία η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ALPHA

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ζητήσει και την άποψή τους για θέματα της επικαιρότητας κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η απάντηση της Γερμανού στην παιδική της φωτογραφία

«Έχουμε νικητήριο τουί: αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά».

Η εξομολόγηση του Πέτρου Ίμβριου για την Ναταλία Γερμανού

Να υπενθυμίσουμε ότι στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Ίμβριος το πρωί της Παρασκευής 17/3 και μίλησε αναλυτικά για την καριέρα του, την σχέση του με το τραγούδι, αλλά και τον γάμο του με την Ναταλία Γερμανού και τον δεσμό που υπάρχει ανάμεσά τους μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχουν χωρίσει.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε σε ποια ηλικία έγινε η γνωριμία του με την παρουσιάστρια του ALPHA, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει δημόσια πώς εκείνη τον βοήθησε να αναπτυχθεί ως άνθρωπος και για ποιο λόγο την θαυμάζει ακόμα και σήμερα (δείτε εδώ τους 13 συντρόφους με τους οποίους είχε συνάψει σχέσεις η Γερμανού).

«Μου είχε προταθεί πέρσι να πάω στο Survivor. Δε μπορώ να διανοηθώ να πάω σε ένα νησί και να πεινάω ή να ξεκατινιάζομαι με τα άλλα παιδιά εκεί. Δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου», δήλωσε αρχικά ο καλλιτέχνης

«Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση ή με κάποιο τηλεπαιχνίδι», ανέφερε στη συνέχεια εξηγώντας πως είναι "ανοιχτός" να συζητήσει μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη Ναταλία Γερμανού, ο τραγουδιστής απάντησε: «Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή. Μου αρέσει ό,τι και να πει. Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου».

«Όταν κάνεις παρέα με κάποιον που είναι πιο ψηλά από σένα σε κάτι, σε βοηθάει. Ό,τι και να ‘ναι αυτό», κατέληξε μάλιστα.