«Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν...» - Πρωτοφανές περιστατικό για την Ελισάβετ Μουτάφη έξω από εκκλησία

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν...» - Πρωτοφανές περιστατικό για την Ελισάβετ Μουτάφη έξω από εκκλησία

Πριν από λίγα μόλις λεπτά η Ελισάβετ Μουτάφη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναλύοντας ένα πρωτοφανές περιστατικό που βίωσε έξω από μια εκκλησία κοντά στο σπίτι της. Η ηθοποιός προχώρησε σε μια καταγγελία ενός αρκετά τρομακτικού γεγονότος που βίωσε.

Όπως είπε στο βίντεο της, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, είχε βγει βόλτα με τον σκύλο της και όταν μπήκε σε ένα προαύλιο εκκλησίας της ανέφεραν ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρος και στην συνέχεια, αφού απάντησε η ίδια, τότε δεν δίστασαν να την απειλήσουν.

Διαβάστε επίσης: «Για να υπάρξω, παίρνω δύναμη....» - Με δάκρυα στα μάτια η Ελισάβετ Μουτάφη για την απώλεια που την "τσάκισε"

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για το περιστατικό έξω από εκκλησία

«Μόλις γύρισα σπίτι. Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας. Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών είναι μια εκκλησία, Καθολικών (;), δεν ξέρω τι. Έχει ένα προαύλιο και ένα πάρκο, μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα εννοώντας μια βόλτα να κάνω. Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας, είναι ιδιωτικός χώρος.

Απέξω βέβαια έχει κάτι ταμπέλες που λένε “είδη ευλάβειας”. Μάλλον πουλάνε είδη ευλάβειας. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Και αφού είπα ότι δεν μπορεί – εντάξει δεν είμαι και ειδικός – φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Με εκβίασαν, με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα».

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη

Η περσινή χρονιά ήταν αναμφίβολα πολύ δύσκολη για πολλά άτομα της showbiz μιας και αρκετοί ήταν εκείνοι που βίωσαν την απώλεια δικών τους ανθρώπων, και ανάμεσά τους ήταν και η αγαπητή Ελισάβετ Μουτάφη. Η λαμπερή και ταλαντούχα ηθοποιός, πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα της, και το πρωί της Τετάρτης 29/6/22, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό του...

«Το επίθετο μου είναι Μουταφτσή και πάντα το έγραφαν όλοι λάθος και γι’ αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει ότι, το επίθετο μου είναι σαν φτέρνισμα και έτσι το άλλαξα και το έκανα Μουτάφη. Στη “Βέρα στο δεξί” κάναμε γύρισμα στα Τρίκαλα και η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο, είχαμε security που τράβαγαν πίσω τον κόσμο.

Η πρόταση γάμου από τον Μάνο έγινε στα γενέθλια μου, γονάτισε και μου ζήτησε να γινώ γυναικά του. Από τη μέρα του γάμου θυμάμαι πως μπήκαμε με τους Βoney M. και τον χορό με τον πατέρα μου», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Για την απώλεια του πατέρα της, η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου».

«Μας είχαν κάνει πρόταση να κάνουμε πρωινή εκπομπή με την Μαριάννα Τουμασάτου στον Αlpha. Μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό και από το MEGA όταν ήταν ο Γρηγόρης Aρναούτογλου».