Επιβεβαίωσε του Youweekly.gr: Χώρισε και το ανακοίνωσε στην κάμερα του Happy Day

«Πίνω και γκομενίζω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιβεβαίωσε του Youweekly.gr: Χώρισε και το ανακοίνωσε στην κάμερα του Happy Day

Ένας αγαπημένος τραγουδιστής της ελληνικής showbiz χώρισε πριν από μερικές εβδομάδες και πρώτο του youweekly.gr αποκάλυψε την είδηση. Τώρα λοιπόν, ο ίδιος επιβεβαίωσε το χωρισμό του μέσα από δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που απασχολεί πολύ συχνά με την μουσική του. Έχει πολλές θαυμάστριες και είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της μουσικής σκηνής.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που χώρισε

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι το ίδιο ηλίθιος. Στο σπίτι μου κάθομαι γράφω τραγούδια, πίνω αλκοόλ επειδή μου αρέσει. Γκομενίζω! Δεν είναι σε σχέση, ήμουν αλλά χώρισα. Η Ζάνα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γνώρισα στο βίντεο κλιπ. Ναι είμαι μόνος μου! Δεν είμαι καλά ποτέ δεν ήμουν καλά.

Ναι έκανα unfollow γιατί είχα εκνευριστεί λίγο. Δεν ξέρω αν είναι οριστικός ο χωρισμός. Στα τραγούδια μου τα γράφω όλα», εξομολογήθηκε ο Αναστάσιος Ράμμος και μας επιβεβαίωσε!

Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του

Ο Αναστάσιος είχε κουρνιάσει εδώ και λίγο καιρό στην αγκαλιά της Ζάνα Μαλίκη αλλά τελικά οι δρόμοι τους χωρίστηκαν πριν από ένα μήνα περίπου, αρχές του νέου έτους.

Μάλιστα, ο ίδιος έσπευσε να κατεβάσει τη μία και μοναδική ανάρτηση που είχε μαζί της στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ).

Αυτό είναι και το video clip που τους έφερε κοντά: