«Δεν έχω μιλήσει και ούτε θέλω! Λυπάμαι που...» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Κονδυλάτο για την Βανδή

«Θέλω να μου μιλάνε ωραία κι όποιος μου μιλάει θα με σέβεται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχω μιλήσει και ούτε θέλω! Λυπάμαι που...» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Κονδυλάτο για την Βανδή

Στην τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 21/3 ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αντιμετώπιση που είχε από την κριτική επιτροπή του J2US.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor ξέσπασε κατά της Δέσποινας Βανδή, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Περικλής αποχώρησε αυτό το Σάββατο 18/3 από το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη και στις πρώτες μάλιστα δηλώσεις του μετά το τέλος του σόου, πέταξε τις σπόντες και τα καρφιά του στην κριτική επιτροπή, χαρακτηρίζοντας μέχρι και "χαζή" την κριτική που δέχθηκε (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Το ξέσπασμα του Περικλή Κονδυλάτου λόγω της Δέσποινας Βανδή

«Με πειράζει όταν δεν μου φέρονται με ισάξιο τρόπο με τους άλλους. Δεν μπορεί πράγματα που σε κάποιους άλλους να λένε “δεν πειράζει, δεν τραγουδήσατε ωραία, αλλά είχατε κέφι” εμάς να μη μας αναγνωρίζουν ούτε αυτό, με ενοχλεί. Κι επίσης με ενοχλεί όταν μιλάνε για μένα άσχημα. Αδικήθηκα από τα σχόλια των κριτών κι όχι επειδή έφυγα. Υπάρχουν κι άλλοι που αδικούνται κι εγώ προσωπικά θέλω να μου μιλάνε ωραία κι όποιος μου μιλάει θα με σέβεται, όπως σέβομαι κι εγώ τους άλλους.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την κυρία Βανδή και ούτε θέλω. Δεν είναι το στυλ του ανθρώπου που θα μιλούσα εγώ. Και λυπάμαι πάρα πολύ που είμαι στη θέση να το πω αυτό γιατί τον κύριο Μπισμπίκη τον σέβομαι πάρα πολύ. Έχουμε περάσει πολύ ωραία σε κάποιες διακοπές με τον άνθρωπο και την πρώην γυναίκα του. Είναι πολύ συμπαθής και πολύ ταλαντούχος κι εγώ είμαι σε δύσκολη θέση με όλο αυτό, αλλά δεν το έχω προκαλέσει εγώ. Αν μπορείτε, βάλτε το αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.