«Δεν σχολιάζω κάτι το οποίο είναι χαζό» - Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του από το J2US

«Να μιλάμε για πράγματα που έχουν κάποιου είδους νοημοσύνη μέσα τους»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν σχολιάζω κάτι το οποίο είναι χαζό» - Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του από το J2US

Ο Περικλής Κονδυλάτος μετά το Survivor All Star βρέθηκε στην πίστα του Just The 2 of Us το οποίο δεν έχει βγει εδώ και πολύ καιρό στον αέρα. Το βράδυ του Σαββάτου 18/3 όμως ο ίδιος αποχώρησε από τον μουσικό διαγωνισμό μαζί με ένα άλλο ζευγάρι (δείτε εδώ ποιο) και φαίνεται πως αυτό τον δυσαρέστησε.

Στις δηλώσεις που έκανε, δηλαδή, στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι στο κανάλι του MEGA την Κυριακή 19/3, πέταξε τις σπόντες και τα καρφιά του στην κριτική επιτροπή, χαρακτηρίζοντας μέχρι και "χαζή" την κριτική που δέχθηκε.

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του από το J2US

«Για εμάς το show είναι πίσω από τις κάμερες και πραγματικά περνάμε πάρα πολύ ωραία με τα παιδιά. Αυτό το παρεϊστικο είναι αλήθεια ότι θα μας λείψει», είπε αρχικά ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων

Και στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Όταν ακούς μια συγκεκριμένη κριτική, η οποία δεν αλλάζει ότι και να κάνεις και είναι λίγο προκάτ, δεν σε αφορά κιόλας γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάνε σε εσένα, αλλά μιλάνε σε ένα ρόλο. Η κριτική ήταν χαζή γιατί ήταν σαν να απευθυνόντουσαν σε talent show ανθρώπου που πάει να κάνει μια καριέρα τέτοιου είδους που αυτό δεν ισχύει. Επομένως είναι άτοπη, άσκοπη και δεν έχει κάποιο νόημα.

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Δεν σχολιάζω κάτι το οποίο είναι χαζό. Να μιλάμε για πράγματα που έχουν κάποιου είδους νοημοσύνη μέσα τους».

Περικλής Κονδυλάτος

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor All Star

Μπορεί αυτή την φορά το ταξίδι του να ήταν γρήγορο αλλά... οι απολαβές του ήταν ίσως καλύτερες από αυτές του Survivor 4.

Τότε έπαιρνε 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ τώρα 5.000 αλλά... δεν είναι μόνο αυτό! Φέτος έκατσε μόνο μια εβδομάδα αλλά έβγαλε το μισθό ενός ολόκληρου μήνα! Τι εννοούμε με αυτό; Ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες, για την πρώτη αποχώρηση του Survivor All Star. Ναι μεν έβαλε πλαφόν στην εβδομαδιαία αμοιβή αλλά στο συμβόλαιο που υπέγραψαν αναγραφόταν πως ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι θα πληρωθεί σα να έκατσε ένα μήνα στο παιχνίδι. Δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ! Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, στην προκειμένη ήταν ο Περικλής.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star αποκλειστικό: Σε άσχημη κατάσταση η Μαριαλένα - Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι;

Και για να σας προλάβω, μπορεί πρώτη να αποχώρησε η Βρισηίδα αλλά αποχώρησε από δική της επιλογή, άρα δεν θα μπορούσε να ισχύσει η συμφωνία. Αν ήταν έτσι όλοι θα έφευγαν πρώτοι... Η Βρισηίδα, λοιπόν, πήρε κανονικά τα 5.000 για μια εβδομάδα παραμονής αλλά... τι την νοιάζει; Έχει τον άντρα της μέσα, ο οποίος δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά μετά την αποχώρησή της...