«Eγώ τον γνώρισα στη Δέσποινα Βανδή» - Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που βρίσκεται πίσω από την σχέση Μελίνας & Αλέξανδρου

Αυτή τους έκανε το προξενιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Eγώ τον γνώρισα στη Δέσποινα Βανδή» - Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που βρίσκεται πίσω από την σχέση Μελίνας & Αλέξανδρου

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Έλλη Κοκκίνου. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα πολύ επιτυχημένο προξενιό που έκανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπου η ίδια ήταν αυτή που έκανε το ζευγάρι να έρθουν κοντά, μιας και γυμνάζονται όλοι μαζί στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο).

Το προξενιό της Έλλης Κοκκίνου σε Νικολαϊδη - Πολυχρονιάδη

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαϊδη, απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».

Τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή για την σχέση της κόρης της με τον Αλέξανδρο

«Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι και αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;», ανέφερε ενώ στην αρχή ήταν διστακτική.