«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη με τον Alpha» - Σε αμήχανη θέση η Καινούργιου στην έναρξη της Super Κατερίνα

Τι συνέβη με το κανάλι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη με τον Alpha» - Σε αμήχανη θέση η Καινούργιου στην έναρξη της Super Κατερίνα

Για ακόμη ένα πρωινό, η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές της μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ωστόσο σήμερα 21/3 δεν ήταν και στα καλύτερά της, όπως αποκάλυψε στην έναρξη.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι είναι λίγο άρρωστη καθώς κρύωσε στο ταξίδι που έκανε στην Αίγυπτο το Σαββατοκύριακο για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά (δείτε εδώ βίντεο) καθώς όπως είπε δεν είχε πάρει μαζί της τα κατάλληλα ρούχα και δεν ντύθηκε όπως έπρεπε.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία της στην έναρξη της εκπομπής της

«Είμαι λίγο αρρωστούσα, είμαι λίγο κρυωμένη. Μάλλον είναι από το ταξίδι που έκανα γιατί δεν ήμουν και πολύ καλά ντυμένη. Έχω κάνει covid test, είμαι καλά όμως!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου ενώ λίγο αργότερα η παρουσιάστρια τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη με τον Alpha αλλά θα σας πω γιατί σε άλλο σημείο...».

Τα δάκρυά της σε προηγούμενη εκπομπή

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν πολίτη, καθώς οι νεκροί φτάνουν τους 60 και συνεχώς ταυτοποιούνται όλο και περισσότερα θύματα, με τις οικογένειές τους να περιμένουν έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας, με την ελπίδα πως δεν πρόκειται για τα παιδιά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πολλές από τις εκπομπές δεν βγήκαν στον αέρα ως ένδειξη πένθους, ωστόσο η Super Κατερίνα, επειδή είναι και ενημερωτική εκπομπή παραμένει στον ALPHA και συνεχώς δημοσιοποιεί τις εξελίξεις σχετικά με την σύγκρουση. Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, την Παρασκευή 3/3, ακούγοντας τις δηλώσεις των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους στο μοιραίο δυστύχημα, δεν άντεξε και ξέσπασε στο στούντιο προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αλλά μάταια (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τους συγγενείς της που θα ταξίδευαν με το συγκεκριμένο τρένο).

«Κανείς δεν μπορεί να μπει στη θέση αυτών των ανθρώπων, που δεν ζητάνε τίποτα. Θέλουν τα παιδιά τους, τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω. Νομίζω δεν μπορώ να το διαχειριστώ άλλο. Τι να πω, δεν ξέρω… Δεν είμαι μητέρα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πώς γίνεται να έχεις ένα πλασματάκι μέσα σου 9 μήνες, να μεγαλώνεις ένα παιδί και να φεύγει με τέτοιον τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.