«Δεν απάντησα σε μια ερώτηση για την Κορομηλά και έγραφαν χυδαία πράγματα! Έλεγαν...» - Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου

«Είναι αυτή η έλλειψη παιδείας και σεβασμού που με τσαντίζε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν απάντησα σε μια ερώτηση για την Κορομηλά και έγραφαν χυδαία πράγματα! Έλεγαν...» - Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα και για ακόμη μια φορά ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξή της, η ηθοποιός απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμφάνισή της στο Ρουκ Ζουκ και τον λόγο που είχε στεναχωρηθεί αρκετά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αναστασία Τσιλιμπίου πριν μερικές μέρες είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και είχε μιλήσει για όλους και για όλα (διαβάστε την εδώ).

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου

«Στενοχωρήθηκα γιατί δεν απάντησα σωστά σε μία ερώτηση για τη Ρούλα Κορομηλά, έγραφαν χυδαία πράγματα. Στην προηγούμενή μας συνέντευξη το 2019 σχολίασαν από κάτω. Είναι αυτή η έλλειψη παιδείας και σεβασμού που με τσαντίζει. Και αυτή η αδικία. Κι αν ήταν η κόρη τους στη θέση μου, κι έλεγαν χυδαιότητες για την κόρη τους, θα σκότωναν κόσμο. Συγγνώμη που το λέω έτσι. Τώρα πια απαντάω με χιούμορ σε τέτοια σχόλια. Δεν ασχολούμαι. Απλά για να μην είμαστε καλοί με όλους; Να μη δίνουμε αγάπη μεταξύ μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Τι είπε για τον ρόλο της Μυρτούς στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει;

«Είναι έντονη η εμπειρία φέτος στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”. Όταν πήραμε τους ρόλους ήξερα απλά ότι κάνω την Μυρτώ, την λουλουδού που παλεύει για τη ζωή της. Μόλις μου είπαν τι παθαίνει, μου ήρθαν τόσες απορίες και ήθελα να μπω στα παπούτσια του ρόλου. Η Μυρτώ δεν ήθελε να πει στον πατέρα της για τον βιασμό της για να μην τον πληγώσει. Όταν μπήκα στη διαδικασία να κάνω έρευνα, κατάλαβα πόσο άγνοια είχα. Η Μυρτώ είχε ανθρώπους δίπλα της να τη φροντίζουν αλλά σκεφτόμουν κάθε φορά που έκανα αυτές τις σκηνές πόσα κορίτσια και αγόρια που δεν έχουν αυτή την αγκαλιά να τους βοηθήσουν».