Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Δε χρειάζεται να βγάζει νεύρα ως προς αυτό, γιατί οι δημοσιογράφοι..»

«Ο Γιώργος πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Δε χρειάζεται να βγάζει νεύρα ως προς αυτό, γιατί οι δημοσιογράφοι..»

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα του OPEN, η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της σχολίασαν την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου απέναντι στους δημοσιογράφους που του έκαναν δηλώσεις και τον ρώτησαν μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός όταν αναφέρθηκαν στην σχέση του, ενοχλήθηκε έντονα και πήρε το μικρόφωνο από τη δημοσιογράφο και της έκανε ερωτήσεις για τα δικά της προσωπικά (δείτε εδώ την στιγμή) με αποτέλεσμα να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Το περιστατικό μάλιστα, σχολίασαν και στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά έξαλλη να λέει «Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις» - δείτε τα λόγια της.

Η αντίδραση της Μαγγίρα για το περιστατικό με τον Αγγελόπουλο

Από πλευράς της και η Μπέττυ Μαγγίρα ενοχλήθηκε με την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου, λέγοντας πως οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους, ενώ πως ο ίδιος έχει μιλήσει ξανά για αυτά τα ζητήματα.

«Ο Γιώργος πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα. Θέλει να αποτάξει από πάνω του το Survivor, το αντιλαμβάνομαι και μου αρέσουν τα βήματα που κάνει και που είναι τόσο focused σε αυτό. Όμως πρέπει να αντιληφθεί ότι απ’ τη στιγμή που το ‘χει κάνει αυτό και ξαφνικά τον έμαθαν όλοι ως star, πρέπει να κάνει κάτι εξίσου δυνατό για να ξεχάσουμε το Survivor» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε «Και γιατί εκνευρίζεται που τον ρωτάνε; Τον ρώτησαν για την παρουσίαση και αντέδρασε. Δεν πήγε στην Acun Medya και συζήτησε για την παρουσίαση; Το έχει πει και ο ίδιος νομίζω. Κουράστηκε να απαντάει, το καταλαβαίνω. Δε χρειάζεται όμως να βγάζει νεύρα ως προς αυτό, γιατί οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Κι όταν εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι ερωτευμένος, δεν θα σε ρωτήσουν για αυτό; Και ρωτάει τη ρεπόρτερ: εσύ με ποιον κοιμάσαι;».

«Δεν το κρύβει απλά δεν θέλει – και καλά – να μένουμε σε αυτό. Δεν τον κατηγορώ, τον γουστάρουμε τον Γιώργο αλλά δεν θέλει να μένουμε σε αυτό, δεν θέλει να μένουμε στο Survivor…», τόνισε κλείνοντας.