Τεράστια αμηχανία στο Πρωινό μας - Κατά την διάρκεια δηλώσεων ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο από δημοσιογράφο και...

«Έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο στο κορίτσι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστια αμηχανία στο Πρωινό μας - Κατά την διάρκεια δηλώσεων ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο από δημοσιογράφο και...

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού μας στον ΣΚΑΙ παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ωστόσο στο σημείο βρέθηκαν και κάμερες άλλων τηλεοπτικών εκπομπών. Ο νικητής λοιπόν του Survivor 1, ρωτήθηκε τόσο για το All Star, όσο και για την Δήμητρα Βαμβακούση.

«Δεν βλέπω Survivor. Δεν περίμενα να ξεκινήσει για να αποφασίσω αν θα πάω. Ήταν ξεκάθαρη η απόφασή μου να μην πάω, από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτό για εμένα να λείπω 5-6 μήνες και ειδικά γι αυτόν τον λόγο. Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για το παιχνίδι, ενώ είμαι στη “Γη της ελιάς”; Δεν σκέφτομαι την παρουσίαση και ούτε το έχω εκφράσει σαν επιθυμία», ανέφερε σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης δείχνοντας την ενόχληση του για την εν λόγω ερώτηση.

Δείτε επίσης: Τον ''έπιασαν'' στα πράσα να τρέχει - Διέρρευσε το 1o πλάνο του Αγγελόπουλου από τα γυρίσματα στη σειρά του Mega

Όσον αφορά ερώτηση για το αν σκέφτεται να κάνει θέατρο: «Δεν είναι εφικτό να κάνω θέατρο γιατί δεν έχω χρόνο. Και να ήθελα να το προσπαθήσω, τουλάχιστον μέχρι του χρόνου δεν έχω χρόνο, δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Προς το τέλος οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για την προσωπική του ζωή, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως έχει γραφτεί είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση. Ωστόσο, φάνηκε να ενοχλείται πάρα πολύ.

«Θέλεις να μιλήσουμε για τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου; Με ποιον είσαι στη ζωή σου εσύ;», είπε χαρακτηριστικά και πήρε το μικρόφωνο από δημοσιογράφο και του έκανε διάφορες ερωτήσεις φανερά ενοχλημένος.

Το περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η ενόχληση της Φαίης Σκορδά

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά η οποία ενοχλήθηκε με την στάση του, καθώς όπως ειπώθηκε ήταν απαράδεκτη απέναντι σε μια γυναίκα η κίνηση αυτή.

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο»

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσειw...», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Δείτε ωστόσο τι είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική του ζωή!