«Από τη μια μέρα στην άλλη δεν...» - Η απάντηση του Αντώνη Βλοντάκη στις αιχμηρές δηλώσεις του Μικρούτσικου για το Είμαστε Μαζί

«Αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, υπάρχουν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από τη μια μέρα στην άλλη δεν...» - Η απάντηση του Αντώνη Βλοντάκη στις αιχμηρές δηλώσεις του Μικρούτσικου για το Είμαστε Μαζί

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις για την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 "Είμαστε Μαζί" με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο 18/3 Σάββατο, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά.

Φυσικά από χθες όλες οι υπόλοιπες εκπομπές έχουν τοποθετηθεί όσον αφορά το Είμαστε Μαζί, με τους περισσότερους να την χαρακτηρίζουν παλιακή εκπομπή, με καθόλου ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στιον αέρα της Super Κατερίνα:

«Τα έχω παρακολουθήσει όλα, και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή και είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους. Δεν μιλάω για τα παιδιά που συμμετέχουν, μιλάω για τις ρουμπρίκες και την ιδέα της εκπομπής γενικά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Η απάντηση του Αντώνη Βλοντάκη στις αιχμηρές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την νέα εκπομπή τς Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1

Στις ατάκες αυτές θέλησε με την σειρά του να απαντήσει ο Αντώνης Βλοντάκης, που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος στην πρεμιέρα, θεωρώ ότι την Κυριακή ήμασταν καλύτερα και από εδώ και στο εξής θα είμαστε κάθε φορά και καλύτεροι. Αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, υπάρχουν οι αρμόδιοι που θα τυα διορθώσουν.

Σέβομαι την άποψή του, σίγουρα έχει πολλά χρόνια εμπειρίας. Και φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται από πίσω με την εκπομπή, θα το έχουν λάβει υπόψη τους, οπότε ελπίζω αυτή την εβδομάδα να δούμε κάτι πιο… καινούργιο. Χρειαζόμαστε χρόνο, από τη μια μέρα στην άλλη δεν χτίζεις μια ακρόπολη. Πιστεύω ότι θα μας δοθεί ο χρόνος που απαιτείται», είπε χαρακτηριστικά.