«Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, αλλά παμπάλαια» - Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Ελίνα Παπίλα και το "Είμαστε μαζί"

Δεν ενθουσιάστηκε με το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, αλλά παμπάλαια» - Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Ελίνα Παπίλα και το

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Ελίνα Παπίλα έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του ΑΝΤ1 με την νέα της εκπομπή "Είμαστε μαζί" και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκαν μερικά στιγμιότυπα από αυτή, ενώ σχολιάστηκαν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε και τις δύο ημέρες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λοιπόν, όσο κι αν για κάποιος θεωρήθηκε πως τα ποσοστά που άγγιξε το νέο αυτό εγχείρημα ήταν πολύ καλά για αρχή, θεωρεί πως δεν πρόκειται για ένα πρότζεκτ που ταιριάζει στην ελληνική τηλεόραση πια, καθώς είναι αρκετά παλιακό.

Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικο για το "Είμαστε μαζί"

«Τα έχω παρακολουθήσει όλα, και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή και είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

«Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν μιλάω για τα παιδιά που συμμετέχουν, μιλάω για τις ρουμπρίκες και την ιδέα της εκπομπής γενικά», διευκρίνισε στο τέλος.

Τα πρώτα λόγια της Παπίλα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της από το BreakfastStar επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Η ίδια καλωσόρισε το κοινό της, τον κόσμο που βρίσκεται στο πλατό αλλά και τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μαζί της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρόκειται για τον Γιώργο Λάγιο, τον Αντώνη Βλοντάκη και την Νεφέλη Μέγκ (δείτε εδώ το βίντεό τους από τα παρασκήνια που προκάλεσε "σούσουρο").

«Επιτέλους ήρθαμε. Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους, είμαστε εδώ και θα είμαστε κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Είναι τεράστια η χαρά που είμαστε εδώ…. Έχουμε ζωντανό κοινό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα πράγμα να ξέρετε, θα περάσουμε τέλεια. Έχουμε κάνει τα πάντα για να περάσουμε τέλεια. Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ είναι αυτό που έχετε κι εσείς στο σπίτι σας, την παρέα… Εμείς εδώ είμαστε μια παρέα», είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ βίντεο της πρεμιέρας).

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, γεμάτη, ευτυχισμένη και χαρούμενη. Είχα πάρα πολύ άγχος, φαντάζομαι το είδατε όλοι. Μετά από 10 λεπτά άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται. Πήγαν όλα ακριβώς όπως ήθελα να γίνουν. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ζω ένα όνειρο», είπε.

Μετά την πρεμιέρα ανέφερε, όμως: «Θα τα δω τα νούμερα τηλεθέασης αύριο με την έννοια ότι ήταν η πρώτη μας μέρα, η αρχή. Θέλουμε να το αγαπήσει ο κόσμος όπως το αγαπάμε κι εμείς».