«Ετοιμάζεται για...» - Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του Βασίλη Καρρά 

Μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ζωντανά το πρωί της Τρίτης 21/3 ο Νίκος Ζωϊδάκης, ο οποίος φυσικά αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του κουμπάρου του, Βασίλη Καρρά, μιας και πρόσφατα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει επανέλθει πλήρως από όλες τις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία του και μάλιστα όχι απλά έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αλλά ήδη βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια μιας και το καλοκαίρι ετοιμάζεται να κάνει περιοδεία!

Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του Βασίλη Καρρά

«Είναι μια χαρά! Είναι πάρα πολύ καλά, είναι στο στούντιο ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζεται για τις καινούριες του εμφανίσεις, σε λίγο καιρό θα είναι ανανεωμένος και πάλι κοντά μας. Και μην ανησυχεί ο κόσμος, σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας. Το καλοκαίρι θα είναι κοντά μας, θα μας τρελάνει πάλι γιατί ετοιμάζει και κάτι τραγουδάρες, που άμα τις ακούσετε θα πάθετε σοκ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Τρόμαξα να τον γνωρίσω», σχολίασε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «42 κιλά μείον. Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά από μία σειρά επεμβάσεων από τον προηγούμενο Νοέμβριο», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η απίστευτη εικόνα του μετά τις επεμβάσεις

Μετά την χειρουργική του επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες. Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανέβασε στο twitter φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του λαϊκού τραγουδιστή με την παρέα του.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.