Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Είναι ιδιωτικός χώρος και...» - Η απάντηση του εφημέριου για το περιστατικό στο προαύλιο της εκκλησίας με την Ελισάβετ Μουτάφη

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό

«Είναι ιδιωτικός χώρος και...» - Η απάντηση του εφημέριου για το περιστατικό στο προαύλιο της εκκλησίας με την Ελισάβετ Μουτάφη
News 21.03.2023 13:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έζησε χθες 20/3 σε προαύλιο εκκλησίας η Ελισάβετ Μουτάφη, κάτι το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών είναι μια εκκλησία, Καθολικών, δεν ξέρω τι; Έχει ένα προαύλιο και ένα πάρκο, μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα εννοώντας μια βόλτα να κάνω. Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας, είναι ιδιωτικός χώρος. Απέξω βέβαια έχει κάτι ταμπέλες που λένε είδη ευλάβειας. Μάλλον πουλάνε είδη ευλάβειας κι εκκλησιαστικά είδη. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Και αφού είπα ότι δεν μπορεί – τώρα εντάξει δεν είμαι και ειδικός – φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Με εκβίασαν, με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα» -δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Η απάντηση του Πατέρα Βησσαρίων για το περιστατικό με την Ελισάβετ Μουτάφη και το σκυλάκι της και η δημόσια συγγνώμη

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 21/3, ο Πατέρας Βησσαρίων εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή Πρωινό και έδωσε την δική του απάντηση για το περιστατικό αυτό.

«Πιθανό να έγινε κάποια παρεξήγηση του τύπου ότι εμείς το απόγευμα κλείνουμε τον χώρο γιατί είναι ιδιωτικός χώρος, είναι ιδιωτική εκκλησία και δίπλα είναι και το σπίτι μας. Κλείνουμε το απόγευμα την καγκελόπορτα και πολύ πιθανό ήταν εκείνη η ώρα που έγινε το περιστατικό. Μήπως ήταν κάποιος ξένος που μπήξε μέσα και δημιούργησε το περιστατικό; Ζητώ συγγνώμη στην κ. Μουτάφη γι’ αυτή την αναταραχή», είπε χαρακτηριστικά.

Τι υπαγορεύει ο νόμος για τα κατοικίδια σε δημόσιους χώρους

  • Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου υποχρεούται να φροντίζει για τον περίπατο του κατοικιδίου του, που πρέπει να γίνεται πάντα με συνοδό.
  • Παράλληλα, πρέπει να λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου το ζώο να μην εισέρχεται σε κοινόχρηστους χώρους ή χώρους άλλων ιδιοκτησιών.
  • Επίσης, κατά τον περίπατο του κατοικιδίου, ο ιδιοκτήτης οφείλει να καθαρίζει άμεσα από το περιβάλλον τα περιττώματα του ζώου.
  • Η μη τήρηση επιφέρει πρόστιμο.
  • Πρέπει να τονιστεί πως στους χώρους που υπάρχουν παιδικές χαρές δεν επιτρέπονται τα σκυλιά, εκτός από τους σκύλους συντροφιάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Για να υπάρξω, παίρνω δύναμη....» - Με δάκρυα στα μάτια η Ελισάβετ Μουτάφη για την απώλεια που την "τσάκισε"

Βραχιόλι της φωτιάς: «Ζήτησα Συγγνώμη και...» - Η τραγική σκηνή που "λύγισε" την Ελισάβετ Μουτάφη

Share