Εκείνη με το φανελάκι και εκείνος μόνο με την πετσέτα - Σε ξενοδοχείο με απίστευτη θέα η Δαλάκα & ο Φιντιρίκος

Η χώρα που βρέθηκε το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τους όλα τα δύσκολα και συγκεκριμένα όσα επιβάρυναν την ψυχολογία της αθλήτριας αναφορικά με το Survivor all star και έτσι κάνουν ταξίδια αναζωογονώντας τον έρωτά τους (δείτε εδώ τα φιλιά του ζευγαριού με το που βρέθηκαν ξανά).

Μέσα από τα social media και τις αναρτήσεις, που κάνει ο επιχειρηματίας και η πρώην παίκτρια ριάλιτι στο instagram βλέπουμε να έχουν φύγει για λίγο από την Αθήνα και συγκεκριμένα να βρίσκονται στην Κύπρο.

Το νέο ταξίδι του Δημήτρη Φιντιρίκου με την Κατερίνα Δαλάκα

Το ζευγάρι μάλιστα έχει επιλέξει ένα ξενοδοχείο με θέα, που κόβει την ανάσα με τον Φιντιρίκο να ποζάρει ημίγυμνος με την πετσέτα του και τη Δαλάκα να χαμογελάει ευτυχισμένη στην κάμερα.

Κατερίνα Δαλάκα
Κaterina Dalaka - instagram

Φιντιρίκος - Κύπρος
Dimi_fidi - instagram

Το μοιραίο ταξίδι που θα έκανε το ζευγάρι πριν πάει στην Κύπρο

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη για να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της που είχε αφήσει στους γονείς της. Τελευταία στιγμή όμως το ταξίδι τους ακυρώθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία και έτσι δε μπήκαν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών...

Οι Αρχές ερευνώντας τις πρώτες πληροφορίες για το τι μπορεί να οδήγησε στη σφοδρότατη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορικό τρένο στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, προσπαθούν να φέρουν στο φως τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το επιβατικό τρένο φεύγοντας από τη Λάρισα έπρεπε να παραμείνει στην άνοδο, ωστόσο είχε διακλαδωθεί και βρισκόταν στην κάθοδο προς Αθήνα όπου κινούταν η εμπορική αμαξοστοιχία. Η απόσταση από τη Λάρισα μέχρι το σημείο όπου συνέβη η τραγωδία είναι περίπου 20 χλμ.

Οι νεκροί ξεπερνούν τους 50....και έχουν φτάσει στους 57!

Φιντιρίκος Δαλάκα Tέμπη