Ξημέρωσε δύσκολη ημέρα (21/3) για την Ιωάννα Τούνη - Η ανησυχία της για την υγεία του μπέμπη

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη είναι από εκείνα τα πρόσωπα, που έχει αποφασίσει να μοιράζεται ό,τι και αν έχει να κάνει με τη ζωή της, ιδίως πλέον που έχει γίνει μητέρα και η καθημερινότητα της δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο το ανέμελο κορίτσι, που ήταν.

Να θυμίσουμε, πως η γνωστή influencer ζει στην Αθήνα μαζί με το μωρό και το Αλεξάνδρου, στα Βόρεια Προάστια. Και εκεί λοιπόν, που έκαναν μια ιδιαίτερη εκδρομή (δείτε εδώ αναλυτικά) την Τρίτη 21/3 είδαμε να ξημερώνει μια πολύ δύσκολη ημέρα για εκείνους.

Πιο αναλυτικά με μία σειρά από stories η Τούνη έκανε γνωστό, πως έχει κρυώσει και πως το μέλημά της είναι να μην κολλήσει και ο μικρός, αφού είναι βρέφος ακόμα και καλό θα ήταν προφυλαχτεί.

Η ανησυχία της Ιωάννας Τούνη για την υγεία του μπέμπη της

«Υπάρχει ένα συνάχι, μια ταλαιπωρία, το έχετε και εσείς αυτό το πράγμα ή είστε καλά;... Ο καιρός είναι περίεργος δε μας τα λέει καλά, όχι δε μας τα λέει καλά...δε με παρακολουθείς...

Ήμουν λίγο αδιάθετη... Εν τέλει αρρώστησα, το βράδυ ανέβασα και πυρετούς κλπ.. αγχώνομαι λιγάκι για το μπέμπη, γιατί είναι πολύ μωράκι ακόμα δε θέλω να κολλήσει κάτι, αλλά είναι μια χαρά για την ώρα...να τος εκεί είναι αράζει, φτύστε τον μην κολλήσει κάτι», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Πριν από λίγο καιρό πήγαν με το μωρό σε μοναστήρι

Τις προηγούμενες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τις πέρασαν χαλαρώνοντας με τον γιο τους στην Αράχοβα, στο σπίτι που διαθέτει το μοντέλο (δείτε το εδώ). Ωστόσο, πλέον έχουν επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Μπορεί να απείχαν από τα social media τους λόγω πένθους και συμπαράστασης στα θύματα και στις οικογένειες αυτών από την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά το Σάββατο 4/3 η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ανέβασε πρώτα ο καλός της, δείχνοντας πως είχαν επισκεφθεί μοναστήρι για τον μπέμπη τους. Και αυτό για να πάρουν ευχή, όπως είναι γνωστό σύμφωνα με το έθιμο.

"Αργήσαμε λίγο, αλλά πήραμε την ευχή", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.