«Υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών στιγμών! Παρασύρθηκα και...» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη

«Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών στιγμών! Παρασύρθηκα και...» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Φωτεινή Λάσπα μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 21/3 ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του αλλά και τους Onirama.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, παραδέχθηκε ότι υπερέβαλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών. Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, ο ίδιος εντοπίστηκε από την κάμερα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα της εκπομπής Πρωινό και εξήγησε πως δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός (δείτε εδώ τι είπε).

Η αναφορά του Θοδωρή Μαραντίνη στην προσωπική του ζωή

«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά.

Είναι απαραίτητο το υπερεγώ σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν αγρίμι με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω.

Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.