«Είχε έρωτα μαζί του...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την κρυφή αγάπη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

Θα ήθελε άραγε να αποκαλυφθεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχε έρωτα μαζί του...» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για την κρυφή αγάπη πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού

Η εκπομπή, που παρουσιάζει Δανάη Μπάρκα με τίτλο Πάμε Δανάη έχει πολλές και διαφορετικές ενότητες (δείτε εδώ πως τα πάει σε νούμερα) και μία από τις ιδιαίτερες και απολαυστικές για το κοινό είναι αυτή με το quiz για γνωστά πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 21/3 η παρουσιάστρια έθεσε ένα νέο ερώτημα στο πάνελ και στο κοινό της, το οποίο και εν τέλει αποκάλυψε. Ο λόγος για τον έρωτα, που είχε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός με πολύ πετυχημένο ηθοποιό.

Αφού λοιπόν η Μπάρκα κράτησε σε αγωνία τους τηλεθεατές στη συνέχεια έκανε γνωστό, πως θυμάται μικρή όσο συνεργαζόταν με τη μητέρα της να βλέπει τη Μαρία Λεκάκη να κάνει κάτι σαν ερωτική εξομολόγηση στο Χιου Γκραντ.

Η αποκάλυψη της Δανάη Μπάρκα για Ελληνίδα ηθοποιό που ήταν ερωτευμένη με τον Χιου Γκραντ

«Ήταν μια Ελληνίδα ηθοποιός που έπαιζε τότε με τη μαμά μου, εγώ ήμουν στα καμαρίνια, και είχε τον Χιου Γκραντ φωτογραφία. Και την ώρα που έφτιαχνε το μαλλί έλεγε “Χιου μου, πάω για παράσταση, γεια σου αγάπη μου”. Είχε έρωτα μαζί του, ήταν ο “άντρας” της.

Φυσικά μιλάω για τη Μαρία Λεκάκη! Κάποτε της άρεσε πάρα πολύ ο Χιου Γκραντ, είχε τη φωτογραφία του στο καμαρίνι της», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Μπάρκα - Λεκάκη

Λίγα λόγια για τη ζωή και την κόρη της Μαρίας Λεκάκη

Η Μαρία Λεκάκη είναι μια πολύ αγαπημένη και πετυχημένη η ηθοποιός, η οποία έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, που βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας να απασχολεί μόνο με το επάγγελμα της.

Είναι γνωστό, πως αν αναζητήσει κανείς συνεντεύξεις της δε θα βρει πολλές, αφού επιθυμεί να μιλάει μέσω της ηθοποιίας, που υπηρετεί και κυρίως από τις αναρτήσεις της στα social media (δείτε την εδώ να ποζάρει τόπλες σε ερημική παραλία).

Αξίζει λοιπόν στο σημείο αυτό να θυμίσουμε, πως η Λεκάκη γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1970 στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη, ενώ πριν τις υποκριτικές της σπουδές, είχε ασχοληθεί με το χορό. Είναι αδελφή του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, Πέτρου Λεκάκη.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 1996, μέσα από τη σειρά Νυχτερινό Δελτίο της ΕΡΤ. Ακολούθησε ο ρόλος της ως Πέγκυ Καρρά στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου και έγινε ευρέως γνωστή και τη σεζόν 2000-2001, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά Πρωτοσέλιδος Μπελάς. Τη σεζόν 2001-2002, είχε έναν από τους βασικούς ρόλους, στη σειρά του ΑΝΤ1 Βότκα Πορτοκάλι.

Η πορεία της φυσικά είναι αδύνατον να καταγραφεί όλη, αφού έχει κάνει περάσματα από πολύ πετυχημένες παραγωγές, όμως οι παραπάνω είναι εκείνες, που την ανέδειξαν.

Όσο για την προσωπική ζωή της Μαρίας, το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ο γάμος, που είχε κάνει με τον πατέρα της κόρης της, η οποία είναι και μεγάλη αδυναμία της.

Τη Ζωή, που σήμερα έχει κλείσει τα 17 της χρόνια, βλέπουμε κυρίως μέσα από το instagram της Λεκάκη με το κορίτσι να έχει μεγαλώσει, αν κρίνουμε από την τελευταία ανάρτηση της μητέρας της, απαθανατίζοντας το κορίτσι στο κρεβάτι του μαζί με την γάτα τους.

Μαρία Λεκάκη κόρη