«Δεν υπήρξα πιστός, τελείωσε...» - Η αποκάλυψη του Καληώρα για το γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή

Δεν είχε γίνει ποτέ γνωστό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν υπήρξα πιστός, τελείωσε...» - Η αποκάλυψη του Καληώρα για το γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή

Ο Θάνος Καληώρας παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 20/3 με τον ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά του για προσωπικά άγνωστα σημεία της ζωής αλλά και της καριέρα του στο χώρο της ηθοποιίας.

Σήμερα, ο ίδιος είναι πολύ καλά στα προσωπικά του έχοντας βρει μια σύντροφο, που περνάει καλά, ωστόσο μέσα από την παρούσα συνέντευξη ο Καληώρας αποκάλυψε, πως όσο ήταν παντρεμένος με την Τζέσυ Παπουτσή δεν ήταν πιστός.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως όσο το ζευγάρι ήταν μαζί έφερε στον κόσμο και ένα γιο, ο οποίος σήμερα έχει κάνει τη δική του οικογένεια και μάλιστα η μικρή γεννήθηκε λίγο μετά αφού έφυγε η ηθοποιός από τη ζωή, με τον γιο της να τιμάει τη μητέρα του, δίνοντας το όνομά της (δείτε εδώ το δώρο, που έκανε η Τζέσυ Παπουτσή στη σύντροφο του Καληώρα).

Η εξομολόγηση του Θάνου Καληώρα για το κομμάτι της απιστίας

«Δεν υπήρξα πιστός, αλλά όταν τέλειωσε ο γάμος μου με την Τζέσυ Παπουτσή, δεν ήταν μόνο θέμα απιστίας, άλλα και ένας κορεσμός μετά από 14-15 χρόνια γάμου. Μετά τον χωρισμό μας, δεν έλειψα από το παιδί μου ούτε μία μέρα, απλώς δεν κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι.

Υπήρχε το πρόβλημα της Τζέσυς με τον καρκίνο, το πάλευε πολύ γενναία, άλλα δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, έγινε τελείως ξαφνικά. Δεν προλάβαμε να προετοιμαστούμε, «έπεσε» ξαφνικά η Τζέσυ, άλλα και στο διάστημα που παρέμενε στο νοσοκομείο, είχαμε την ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει.

Η σύζυγος μου δεν θέλει να μιλάω για εκείνη, δεν εμφανίζεται ούτε σε φωτογραφίες, ούτε στην τηλεόραση, είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ο γιος μου ο Γιώργος, φυσικά και αποδέχτηκε τη σύζυγό μου, είμαστε τόσο δεμένοι που έχουμε βαπτίσει την εγγονή μου, τη μικρή Τζέσυ, είμαστε και νονοί της. Η μικρή Τζέσυ είναι σαν παιδί μου, άλλα ο γιος μου είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, ο Γιώργος είναι η λατρεία μου», είπε ο Θάνος Καληώρας.

Η αποκάλυψη του Καληώρα για την Παπουτσή λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Θάνος Καληώρας παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ, μέσα από την οποία έκανε γνωστές άγνωστες στο κοινό ιστορίες από την πρώην σύζυγό του, Τζέσυ Παπουτσή, η οποία δεν είναι πλέον στη ζωή.

Η Τζέσυ Παπουτσή σημάδεψε τη ζωή σας, σας χάρισε τον γιο σας…

Φυσικά ήταν η πρώτη μου σύζυγος, έχω μαζί της το καμάρι μου, τον γιο μου. Η Τζέσυ ήταν ένας άνθρωπος γλυκύτατος, με γέλιο και αγάπη για όλον τον κόσμο. Ήταν τόσο πολύ άδικο που έφυγε τόσο γρήγορα από αυτή τη ζωή, γιατί είχε να προσφέρει πολλά.

Δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια με το πέρασμα του χρόνου, έτσι δεν είναι;

Η απώλεια ενός ανθρώπου από τη ζωή, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία, είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Τις τελευταίες της στιγμές φοβόταν, γιατί εμείς τη θυμόμαστε να αντιμετωπίζει με χιούμορ την ασθένεια της;

Πάντα το αντιμετώπιζε με αισιοδοξία όλο αυτό το μαρτύριο και πίστευε πως θα βγει νικήτρια. Δυστυχώς από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή, οπότε δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι έρχεται το τέλος της.

Φαντάζομαι, ότι αυτό που θα την πίκραινε είναι ότι δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της.

Αυτό ναι. Δυστυχώς η νύφη μου τότε ήταν έξι μηνών έγκυος. Το μόνο παρήγορο είναι ότι με το που έφυγε η Τζέσυ γεννήθηκε η Τζεσούλα. Και μόνο το όνομα της που λες σου έρχεται στο μυαλό η εικόνα και η πληθωρικότητα της.

Παπουτσή - Καληώρας