«Να τη ρωτήσω; No way!» - Ειρωνικός ο Μπουγάς για την επανεκτέλεση του σε τραγούδι της Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση των Jumbo

«Να ρωτήσω εγώ κάποιον;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να τη ρωτήσω; No way!» - Ειρωνικός ο Μπουγάς για την επανεκτέλεση του σε τραγούδι της Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση των Jumbo

Μεγάλος σάλος βλέπουμε να έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την κυκλοφορία της νέας διαφήμισης των Jumbo (δείτε εδώ τα σχόλια) εν όψει του Πάσχα, που έρχεται. Τα σχόλια, λοιπόν, που βλέπουμε στο διαδίκτυο αφορούν στο τραγούδι, που συνοδεύει το spot.

Ο λόγος για το ''Φεγγάρι μου'' της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο παραφράστηκε και διατηρήθηκε η ίδια μελωδία με τη φωνητική υπόκρουση του Τάσου Μπουγά. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να τονίσουμε, πως τα μηνύματα, που περνάει το εν λόγω κομμάτι, μιλάνε για τις ομάδες των ανθρώπων, που δεν τρώνε κρέας επικρίνοντας τους ανοιχτά!

Μέσα από δηλώσεις, που απέσπασε το Πρωινό από τον τραγουδιστή την Τρίτη 21/3 έγινε γνωστή η άρνηση του Μπουγά να μιλήσει με τη Θεοδωρίδου, που πρωτοέβγαλε το κομμάτι, σχετικά με τη δική του εκτέλεση, καθώς γενικότερα είχε ένα απαξιωτικό ύφος.

Τα έντονα σχόλια του Τάσου Μπουγά για την επανεκτέλεση τραγουδιού της Θεοδωρίδου

«Γιατί να την πάρω τη Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε μία Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής δεν έχουν καμία σχέση. Σχέση έχουν μόνο να πουν το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλά όχι να την πάρω και τηλέφωνο να την ρωτήσω τι θα πω. No way!», είπε ο Τάσος Μπουγάς.

«Όλο αυτό το πανηγυράκι που γίνεται είναι υποτιμητικό για την Θεοδωρίδου. Δεν είναι η κάθε Θεοδωρίδου, η Θεοδωρίδου είναι μία και είναι η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια. Μη συγκρίνουμε τώρα τη βούρτσα με κάτι άλλο…», σχολίασε από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και η Κατερίνα Στανίση

«Για ποιο λόγο νιώθει θιγμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου; Διαφήμιση είναι…», είπε η Κατερίνα Στανίση με το Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Έχει ανάγκη η Θεοδωρίδου να ακούγεται το «Φεγγάρι» από τον Μπουγά; Ειλικρινά, το λες και το πιστεύεις;».