«Ανοίγει μια θεσούλα...» - Η "σπόντα" της Κατερίνας Ζαρίφη μετά την ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρηση από το "γυαλί"

«Θα μου άρεσε να κάνω κάτι σε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ανοίγει μια θεσούλα...» - Η

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πέτυχε την Κατερίνα Ζαρίφη σε έξοδό της και έτσι η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το δικό της τηλεοπτικό μέλλον, μιας που πρόκειται για μία περίοδο συζητήσεων στα κανάλια, ενώ απάντησε και για ορισμένα πρόσωπα της επικαιρότητας, τα οποία έχουν προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση του Νίκου Μουτσινά να αποσυρθεί από την τηλεόραση, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ τις συζητήσεις για τους αντικαταστάτες του), ενώ μίλησε και για την νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, "Είμαστε μαζί", την οποία "κατέκραξε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος (δείτε εδώ πώς).

Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη για την απομάκρυνση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση

«Τελειώσαμε με τα γυρίσματα της σειράς. Δεν ολοκληρώνεται πρόωρα, εμείς γυρίσαμε ό,τι είχαμε υπογράψει εξ αρχής. Δεν θα συνεχίσει του χρόνου αλλά κάτι θα σκάσει από Ρέππα – Παπαθανασίου. Εκεί εγώ, σκυλί», δήλωσε αρχικά η ίδια.

«Μου ‘χει λείψει η τηλεόραση πάρα πολύ, είμαι παιδί της τηλεόρασης. Μακάρι να έρθουν οι προτάσεις, είναι ομαδικό παιχνίδι η τηλεόραση. Θα μου άρεσε να κάνω κάτι σε σάτιρα, θεωρώ ότι οι γυναίκες πρέπει να δείξουν το χιούμορ τους. Κάτι σε Ράδιο Αρβύλα αλλά σε γυναικείο», τόνισε στη συνέχεια.

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Ο Νίκος (Μουτσινάς) έμαθα ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου. Ανοίγει μια θεσούλα… Καλό Μεσημεράκι μου. Με τρέλα θα το έκανα, με παρέα, πώς ήταν το Δέστε Τους;».

Τέλος, όσον αφορά την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε: «Δεν την είδα. Άκουσα ότι θύμιζε λίγο παλιά. Δεν μπήκα και Twitter να διαβάσω. Θα την δω και θα σου πω».