«Φώναζα είμαι έγκυος, θα πεθάνω...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Πωλίνας λίγο πριν φέρει το παιδί της στον κόσμο

«Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Φώναζα είμαι έγκυος, θα πεθάνω...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Πωλίνας λίγο πριν φέρει το παιδί της στον κόσμο

Η Πωλίνα ήταν καλεσμένη την Τρίτη 21/3 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπου ανήκει.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η αναβίωση, που έκανε της φάρσας που της είχε κάνει ο θρυλικός Βλάσσης Μπονάτσος, καθώς δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ όσα έζησε, ούσα εγκυμονούσα και παράλληλα θύμα των ''απατών'', που έστηνε σε πολλούς καλλιτέχνες τότε ο τραγουδιστής (δείτε εδώ τη στιγμή που η Πωλίνα κλήθηκε να χειροδικήσει).

Η αποκάλυψη της Πωλίνας για τη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου

«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση (Μπονάτσου). Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του. Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες.

Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί.

Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία; Εγώ φώναζα: είμαι έγκυος!.

Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε», είπε η Πωλίνα.

Η αποκάλυψη της Πωλίνας για την απιστία που δέχτηκε

Η Πωλίνα ήταν άκρως αποκαλυπτική στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 15/4. Η τραγουδίστρια μίλησε για την απιστία, για τις συνεργασίες που έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή της, για τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά και για το bullying στον χώρο εργασία της.

Η ίδια θεωρεί πως οι άνθρωποι που εργάζονται το βράδυ είναι πιο αληθινοί, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απατήσει και πως θα το συγχωρούσε ανάλογα με το άτομο που έχει απέναντί της. Στο τέλος της συζήτησης άφησε, μάλιστα, υπονοούμενα για την παρουσία της στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά, ωστόσο δεν προχώρησε σε περαιτέρω δηλώσεις.

«Βίωσα δύστροπο άνθρωπο σε συνεργασία, αλλά αυτοί ήταν οι περισσότεροι ταλαντούχοι. Ήταν με μη ελεγχόμενα νευρά πάντα. Δεν βίωσα λεκτική βία, γιατί είμαι τσαμπουκάς. Την μια φορά που ξέφυγε το πράγμα έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι», τόνισε η τραγουδίστρια.

Έπειτα, η Πωλίνα επισήμανε: «Οι άνθρωποι της νύχτας ήταν πολύ πιο ντόμπροι και παντελονάτοι από παραδείγματα που ακούω για το θέατρο. Συγχωρώ την απιστία ανάλογα με τον ποιος την κάνει. Έχω υπάρξει απατημένη».

«Έχουν στήσει μπανιέρες στην σκηνή, έχουν κάνει ακροβατικά, έχουν φέρει λουλούδια και πήξαμε στον ανανά την περίοδο με τις "Σεϋχέλλες". Είμαι σκορποχέρα, από τα 90s βγάλαμε λεφτά αλλά δίναμε πολλά για ρούχα, 1 εκατομμύριο για ένα μπουφάν για παράδειγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «"Παίζει" να με ξαναδείτε στην τηλεόραση, αλλά δεν επιτρέπεται να σου πω κάτι άλλο».