Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Live News: «Εσείς, η σύζυγός σας και η Κουτσελίνη έχετε βρει και κάτι νούμερα...» - Παρενέβη τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας έξαλλος με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Τον απείλησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του

Live News: «Εσείς, η σύζυγός σας και η Κουτσελίνη έχετε βρει και κάτι νούμερα...» - Παρενέβη τηλεφωνικά ο Αλέξης Κούγιας έξαλλος με τον Νίκο Ευαγγελάτο
News 21.03.2023 19:48
Από Στέλλα Μούτσιου

Το απόγευμα της Τρίτης 21/3 στην εκπομπή του MEGA, Live News, ως θέμα συζήτησης τέθηκε η προσπάθεια ενός 62χρονου πατέρα να σκοτώσει τα δύο του παιδιά με υγραέριο, ωστόσο μία έκφραση του παρουσιαστή, Νίκου Ευαγγελάτου, προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο πατέρα ως "αρσενικό Πισπιρίγκο", συσχετίζοντάς τον με την υπόθεση της Πάτρας, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποινικολόγου είναι παράνομο και γι' αυτό ζήτησε να τιμωρηθεί βαρύτατα, με τον ίδιο να μην μπορεί να βρει ηρεμία (η σύζυγος του Νίκου Ευαγγελάτου, μάλιστα, έχει ήδη "φάει" μήνυση από τον δικηγόρο και όχι μόνο εκείνη).

Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με τον Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα του MEGA

«Παρεμβαίνω γιατί παρά τις προειδοποιήσεις μου για το τεκμήριο αθώοτητος εσείς συνεχίζετε το ίδιο πράγμα με το οποίο καταστήσατε κατηγορουμένη μια χαροκαμένη μάνα. Ποιος σας δίνει το δικαίωμα θέλοντας να δώσετε έμφαση στην αντικοινωνική συμπεριφορά ενός ανθρώπου να λέτε ότι πρόκειται για έναν αρσενικό Πισπιρίγκο; Είναι παράνομη συμπεριφορά.

Θα κάνω αυτό που πρέπει αλλά κι εσείς δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε την κοινή γνώμη ξεκίνησε να λέει ο κ. Κούγιας επαναλαμβάνοντας ότι η εντολέας του είναι μια χαροκαμένη μάνα αλλά και ότι η παραπομπή της σε δίκη πατάει σε πορίσματα που δεν είναι βάσιμα.

Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι είναι δικαστική απόφαση γιατί σας βολεύει, επί 1,5 χρόνο έχετε θέματα για τις εκπομπές σας. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, όπως ο προηγούμενος που έβγαινε σαν κλαρινογαμπρός, εγώ δεν το ανέχομαι.

Η άλλη πλευρά είστε εσείς, η σύζυγός σας και η κ. Κουτσελίνη. Και έχετε βρει και κάτι νούμερα δικηγόρους και ιατροδικαστές και σας προωθούν τις εκπομπές σας!

Για ποιον λόγο κάνετε εκπομπές πριν βγει η δικαστική απόφαση; Άλλο είναι να ομολογήσεις την πράξη. Είναι το ίδιο με αυτόν που αρνείται την πράξη», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Πρέπει να κινήσετε τις διαδικασίες που πρέπει αλλά κι εγώ θα κάνω τη δουλειά μου», του απάντησε ο παρουσιαστής προτρέποντάς τον να κινηθεί νομικά εναντίον του αν το επιθυμεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να...» - Σοκαρισμένη στο MEGA με την αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για την σύντροφό του

Εξοργισμένος ο Αλέξης Κούγιας με την υπόθεση των Τεμπών - «Συνάδελφοι μοιράζουν κάρτες έξω από τα ξενοδοχεία...»

Share