Αγνώριστη 5 χρόνια μετά το My Style Rocks - Με πορτοκαλί μαλλιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πλευρό του συζύγου της η Τάμτα Μαστοράκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη 5 χρόνια μετά το My Style Rocks - Με πορτοκαλί μαλλιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πλευρό του συζύγου της η Τάμτα Μαστοράκη

Την Τάμτα Μαστοράκη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks πριν από περίπου πέντε χρόνια. Τότε ήταν ακόμα ξανθιά, ενώ προς το τέλος είχε αρχίσει να αλλάζει τα μαλλιά της και να πηγαίνει προς το τζίνζερ και είχε μείνει στη μνήμη του κοινού για τον έντονο χαρακτήρα της αλλά και για την εξομολόγησή της σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της, όπου οι γιατροί πίστευαν πως είχε πάθει εγκεφαλικό (δείτε εδώ ποια παίκτρια αποκάλυψε πως έπασχε από νευρική ανορεξία).

Η ίδια, τόσα χρόνια μετά το παιχνίδι, λοιπόν, παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχει παντρευτεί και τον καλό της, Χρήστο Μπέζα. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, πέτυχε τους δυο τους σε έξοδό τους στους δρόμους της Γλυφάδας, όπου ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με εκείνη να έχει αλλάξει εντελώς όψη και μαλλιά. Πλέον έχουν χρώμα πορτοκαλο-τζίντζερ! Σε αυτή της την εμφάνιση, η πρώην παίκτρια δεν φορούσε μακιγιάζ και το μοναδικό της αξεσουάρ ήταν τα γυαλιά ηλίου της.

Πώς είναι σήμερα η Τάμτα Μαστοράκη, 5 χρόνια μετά το My Style Rocks

Τάμτα Μαστοράκη My Style Rocks

Τάμτα Μαστοράκη σύντροφος

Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε στις 18/11 η πρώην παίκτρια του My style rocks, Τάμτα Μαστοράκη. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε λίγες ημέρες μετά, τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της στο Δημαρχείο Βύρωνα.

Το μοντέλο φορώντας τούλινο μίνι νυφικό και μια εντυπωσιακή στέκα στα μαλλιά της, αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον καλό της, ο οποίος έδειχνε πολύ σικάτος με το μπλε κοστούμι που φορούσε.

Η Τάμτα Μαστοράκη λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά που βίωσε με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας ορισμένες ρομαντικές φωτογραφίες μετά το γάμο.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε και η Μαρία Λέκκα κάνοντας τον πιο χλιδάτο γάμο.

«Μία ξεχωριστή και αξέχαστη μέρα για μένα μία μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου με πολύ συναίσθημα και δάκρυα χαράς. Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στη ζωή μου ξαφνικά και αλλαξιές τα πάντα αγάπη μου έτσι ξαφνικά γίνανε όλα δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Σε αγαπώ πολύ αντρούλη μου @chris_d_bez 18.11.2022

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Όλους εσάς που βρεθήκατε στην χαρά μας Και παρτάρα με μαζί
Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτό το φανταστικό νυφικό @lidavofficial Είσαι μοναδική …
Ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μαλλιά μου @iliasandstaff
Μέικαπ @maccosmeticsgreece
Και για τις φανταστικές φωτογραφίες @gentimalo», έγραψε στη λεζάντα της.

Ο σύζυγος της πρώην παίκτρια του My style rocks, είναι ο Χρήστο Μπέζας, co founder της εταιρίας DMCS ike η οποία έχει έδρα την Ελλάδα.