My Style Rocks: «Είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών» - "Λύγισε" μπροστά στους κριτές η Σελένη Φωτιάδη

Η σπάνια αποκάλυψη για την μάχη που έδωσε για να αγαπήσει τον εαυτό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών» -

Η Σελένη Φωτιάδη είναι μία από τις πιο έντονες παίκτριες του My Style Rocks και αυτό είναι ολοφάνερο από το γεγονός πως όταν αισθάνεται ότι αδικείται δεν το κρύβει και έχει φτάσει πολλές φορές στο σημείο να λογομαχήσει ακόμη και με τους κριτές για να βρει το δίκιο της (δείτε εδώ το άγριο σκηνικό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Η ίδια, όμως, στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/3, κατά τη διάρκεια του Gala, προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση, δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της, εξηγώντας πως έχει δώσει μάχη για να καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της, αφού για πολύ καιρό πάλευε με τα κιλά της.

Η εξομολόγηση της Σελένης Φωτιάδη για την μάχη με τα κιλά της στο My Style Rocks

«Έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος. Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν το αγαπούσα παλαιότερα το σώμα μου, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά σας και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Αγαπώ όλα τα κορίτσια και το ξέρες, σας θαυμάζω όλες! Δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming ούτε τίποτα γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους. Μια μάχη για να αποδεχθούν τον εαυτό τους».

Σε ποια σειρά είχε παίξει

Η ίδια έχει τελέσει χρέη ηθοποιού για μία σειρά του ALPHA, σύμφωνα με την εκπομπή, η οποία θυμίζει τις "Οικογενειακές ιστορίες". Ο λόγος για τις "Αμφιβολίες".

«Μία από τις 9 είναι ηθοποιός, την έχουμε γνωρίσει», αναφέρθηκε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια επισημάνθηκε: «Είναι η κυρία Σελένη Φωτιάδη, 34 ετών, την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις Αμφιβολίες», ενώ έπειτα αναφέρθηκε πως η Γωγώ Γαρυφάλλου και η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν θα είναι στο σόου από ότι φαίνεται.