«Έχει γενέθλια το κορίτσι μου στο σπίτι» - "Στάζει" μέλι ο Κανάκης! Οι δημόσιες ευχές στην σύντροφό του

Χαρές στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει γενέθλια το κορίτσι μου στο σπίτι» -

Το νέο επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 21/3 ήταν ξεκαρδιστικό, καθώς ο Αντώνης Κανάκης και οι δύο συνάδελφοί του αποφάσισαν να σατιρίσουν έναν έναν τους πολιτικούς, μιας που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο (δείτε εδώ τις ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον της εκπομπής).

Έτσι, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα διαφημιστικό σποτ για την "Σχολή Καρμανλή με ένα σήμα πεϊνιρλί", για τον πολιτικό που φεύγει νύχτα, είναι ανιψιός Εθνάρχη που επωφελείται του ονόματός του, είναι ψήστης σε φιλικά τσιμπούσια, γευσιγνώστης και χειριστής Playstation. Τα γέλια, λοιπόν, ήταν ασταμάτητα.

Οι δημόσιες ευχές του Αντώνη Κανάκη για τα γενέθλια της γυναίκας του

Λίγο αργότερα, όμως, τα πράγματα σοβάρεψαν και ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στην γυναίκα του, η οποία έχει τα γενέθλιά της και έτσι δεν μπόρεσε να μην της ευχηθεί δημόσια, με αποτέλεσμα να δούν όλοι οι τηλεθεατές την πιο τρυφερή πλευρά του.

«Σήμερα 21 Μαρτίου είναι η ημέρα που μπαίνει επίσημα η άνοιξη και σήμερα είναι η ημέρα που έχει γενέθλια το κορίτσι μου στο σπίτι. Το μεγάλο μου κορίτσι και θα μου επιτρέψετε να του ευχηθώ “χρόνια πολλά”. Ξεκινάμε το “Ράδιο Αρβύλα” νούμερο 55. Επόμαστε στην τελική ευθεία. Τρεις εβδομάδες μέχρι το Πάσχα, εκεί που ολοκληρώνεται η σεζόν για το “Ράδιο Αρβύλα” και το «VINYLIO”», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Αυτή είναι η γυναίκα του

Ο Αντώνης Κανάκης ξέρει πολύ καλά πως να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και σπανίως αναφέρεται στην προσωπική του ζωή και στα παιδιά του. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 26/1 βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για τα πάντα αποκλειστικά και μόνο στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”. Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό». είπε ενώ όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε πως είναι η ζωή με τα παιδιά εκείνος απάντησε γελώντας: «Θετικά έχουμε χωρίσει μετά τα παιδιά, μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια και είμαστε ενωμένοι», ενώ μετά συνέχισε αναφέροντας: «Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά τη ζωή μας, μας έχουν δέσει παραπάνω. Τρομάζω με τον εαυτό μου πόσο σάχλας είμαι με τα παιδιά μου»

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και δεν εκθέτω τη γυναίκα μου. Όταν έχεις κάτι πολύτιμο, δεν το προστατεύεις; Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, είναι καταπληκτική μητέρα. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, είτε να την προβάλλει και δεν είχε ούτε έχει social media. Την εκτιμώ για πολλά πράγματα, με στηρίζει. Το πιο χρήσιμο συστατικό για εμένα είναι ότι αδιαφορεί για όλο αυτό, τις βλέπει τις εκπομπές αλλά δεν ασχολείται. Με κρατάει πιο γήινο αυτό στην οικογένειά μου. Το όνειρό μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και μετά να μην έχεις καμία σχέση ουσιαστικά με αυτό».

Στην ίδια εντωμεταξύ συνέντευξη, ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου (δείτε εδώ τι είπε), ενώ "λύγισε" και με μια έκπληξη που δέχτηκε (δείτε εδώ).

Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες φορές που ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σύζυγό του, για την οποία υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο την "κρύβει" από όλους και από όλα και αυτό γιατί το 2010 συνέβη ένα περιστατικό που άλλαξε τον τρόπο που αντιμετώπιζε το θέμα της δημοτικότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του CIAO, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στο αυτοκίνητο μάρκας Land Rover, αναμμένα στουπιά και μάλιστα έλαβαν την ευθύνη με επιστολή που απέστειλαν στα ΜΜΕ! Αν μη τι άλλο η πράξη αυτή έδειξε πως οι άνθρωποι που απειλούσαν τον παρουσιαστή δεν αστειεύονταν!

Διότι, όπως λένε, πάντα οι ίδιες πηγές που πρόσκεινται στον Αντώνη Κανάκη, ο παρουσιαστής είχε δεχθεί απειλές και πριν τον εμπρησμό, αλλά εξακολούθησε να δέχεται και μετά από αυτόν. Και μάλιστα αυτές οι απειλές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και κανείς ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι λόγια του αέρα ή κάποιον που είναι αποφασισμένοι να του κάνουν κακό!

Το Youweekly, ωστόσο, σας έχει την μια και μοναδική φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον Αντώνη Κανάκη και την αγαπημένη του από ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει από το Mykonos Live tv.

undefinedΗ σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, επιστήμη