«Είναι ακραίο αυτό που ακούω τώρα..» - Η απάντηση του Πετρέλη στον Γεννατά για τα μπουζούκια

«Δεν έχω δει κανέναν να έρχεται στα μαγαζιά μας και να έχει ένα όπλο στον κρόταφο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ακραίο αυτό που ακούω τώρα..» - Η απάντηση του Πετρέλη στον Γεννατά για τα μπουζούκια

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day που βρέθηκε στη φωτογράφηση για την πρεμιέρα του στο Vegas Live Stage, συνάντησε εκτός του Θέμη Αδαμαντίδη (δείτε τις δηλώσεις του), και τον Θάνο Πετρέλη. Ο τραγουδιστής λοιπόν, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γεράσιμου Γεννατά.

«Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική σήμερα. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι σαν προπόνηση εγωισμού. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα; Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του - δείτε εδώ χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Πετρέλη στον Γεννηματά για τα μπουζούκια

Όπως ανέφερε ο Θάνος Πετρέλης, δεν είχε λόγο ο Γεράσιμος Γεννατάς να πάρει θέση, καθώς ανήκει στο ίδιο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ενώ, ανέφερε πως κανένας δεν πιέζει κανέναν να πάει στα μπουζούκια, ωστόσο, ο καθένας έχει την δική του προσωπική γνώμη.

«Είναι ακραίο αυτό που ακούω τώρα. Κατ’ αρχάς δεν έχει λόγο ο κύριος Γεννατάς να πάρει θέση. Είναι τελείως λάθος, γιατί ανήκει στο καλλιτεχνικό στερέωμα, είτε ως ηθοποιός, είτε ως τραγουδιστής είναι το ίδιο πράγμα», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης και συνέχισε «Κανένας δεν πιέζει κανέναν να πάει στα μπουζούκια. Δεν έχω δει κανέναν να έρχεται στα μαγαζιά μας και να έχει ένα όπλο στον κρόταφο. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον που θέλει να πάει στο θέατρο».

Κλείνοντας για το εν λόγω θέμα σχολίασε: «Είναι προσωπική του γνώμη. Όλοι έχουν μία γνώμη και μπορούν ανά πάσα στιγμή να την εκφράσουν».