«Είναι στεναχωρημένη και...» - Η πρώτη αντίδραση της Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση του Jumbo με παλιό τραγούδι της

Σχετικά με την ''επανεκτέλεση'' που έκανε ο Τάσος Μπουγάς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η νέα διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo εν όψει του Πάσχα, που έρχεται βλέπουμε να έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων μιας και η φωνή του Τάσου Μπουγά ακούγεται σε ένα παραφρασμένο παλιό τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο σάλος αφορά στους στίχους, που γράφτηκαν (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια), τα οποία στην ουσία κάνουν νύξη στα άτομα, που δεν τρώνε κρέας με όσα αναφέρονται να είναι σε ένα βαθμό ερειστικά.

Την Τετάρτη 22/3 μέσα από το Mega Kαλημέρα ακούστηκαν οι τοποθετήσεις του Μπουγά - άμεσα εμπλεκόμενου με την όλη συζήτηση - ενώ μέσω του Κώστα Τσουρού μεταφέρθηκαν και οι σκέψεις της Nατάσσας Θεοδωρίδου.

Η στάση της Νατάσσας Θεοδωρίδου για την επανεκτέλεση τραγουδιού της από τον Τάσο Μπουγά

«Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το ο,τιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια ο Τάσος Μπουγάς δήλωσε για την επικοινωνία του με το Θεοφάνους

«Με φώναξε η εταιρία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε ότι πρέπει να πω αυτό το τραγούδι. Και από το τραγούδι που είπε η κα Θεοδωρίδου πήρανε μόνο μία λέξη, το “Φεγγάρι”. Το είπα. Διασκευή δεν έγινε, τα λόγια άλλαξαν. Δεν με πείραξε εμένα. Αυτό το τραγούδι ήθελε η εταιρία που κάνει τη διαφήμιση. Είναι χιούμορ αυτό που κάνω. Γιατί να μιλήσω με τη Νατάσα Θεοδωρίδου;», είπε ο Τάσος Μπουγάς.