«Τώρα που έμαθαν και άκουσαν για την αρρώστια μου...» - Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της

«Σε λίγο θα έχω «φύγει» από τη ζωή και θα με λέτε ακόμα sex symbol, έλεος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τώρα που έμαθαν και άκουσαν για την αρρώστια μου...» - Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για το πρόβλημα υγείας της

Στην Ιταλία βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα πριν από λίγες ημέρες λόγω της υγείας της. Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός επισκέφθηκε την Ρώμη για ιατρικούς λόγους, συνοδεία της κόρης της που την στηρίζει σε κάθε της βήμα και απόφαση.

Έχοντας επιστρέψει λοιπόν, βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση όπου την συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και την ρώτησαν για την υγεία της. Τι συμβαίνει και αν είναι καλά.

Οι δηλώσεις της Μπάρμπα για την υγεία της

«Είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Όπως κάθε άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι, πιστεύω ότι θα περάσουν όλα, θα ‘ναι περαστικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να μη στρεσαριζόμαστε πολύ και να μη στεναχωριόμαστε», ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα με το που ρωτήθηκε για την υγεία της.

«Τώρα που έμαθαν και άκουσαν για την αρρώστια μου, είδα την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά αυτό το sex symbol, έλεος. Τόσα νέα, όμορφα κορίτσια υπάρχουν. Κάθε πράγμα στην εποχή του», σχολιάζει κλείνοντας τις δηλώσεις της (δείτε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της).

Τι συνέβη στο ταξίδι της στην Ρώμη

Στο Πρωινό μας είχε αναφέρει: «Τα πράγματα πάνε καλά. Ήταν όμορφα στη Ρώμη και ο καιρός καλός. Είχα πάει με την κόρη μου. Είχα πάει για άλλους λόγους. Για λίγο περίεργους λόγους καθαρά ιατρικούς. Αλλά τελικά μας προέκυψε κάτι πολύ ωραίο. Είδαμε φίλους αγαπημένους, την πανέμορφη πόλη. Πήραμε τη γνώμη και άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Είχαμε απλά μια ωραία εκδρομή. Φύγαμε λίγο από τη στεναχώρια τη δική μας.

«Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν παίρνουν τον δρόμο τους. Έτσι κι αλλιώς δεν μας ανήκουν. Εμείς από πίσω με την αγάπη μας. Ακούει τη γνώμη μου αλλά προχωράει. Είναι και δύσκολες ηλικίες».

Σχετικά με την πολιτική είπε ότι λόγω τους προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν έχει την αντοχή να είναι υποψήφια στις εκλογές και προς το παρόν δεν απέκλεισε κάποια τηλεοπτική επιστροφή.

«Έχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι όπως όλοι οι Έλληνες θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε. Αλλά εγώ δεν θα μπορέσω. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση στα όρια που μπορώ», είπε τελειώνοντας η Βάνα Μπάρμπα.