«Είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα μου..» - Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα μου..» - Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 και στον Τάσο Μπιμπισίδη με την ίδια να μιλάει πολύ ανοιχτά τόσο για τον εαυτό της, όσο και για ζητήματα, που αφορούν σε όλες τις κοινωνίες.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας είδαμε να προβάλλονται την Τετάρτη 22/3 στο Πρωινό μας με το πάνελ να παραδέχεται την στάση, που βλέπει τα πράγματα αλλά και το πως τοποθετείται.

Πιο αναλυτικά, η ίδια εξήγησε πως μεγάλωσε στη Σουηδία και έτσι είχε όλη τη στήριξη από μικρή, όσο πήγαινε στο σχολείο και μάλιστα δέχτηκε βοήθεια σε ζητήματα, που μπορεί να την προβλημάτισαν με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Παπαρίζου για το σύζυγό της).

Η εξομολόγηση της Έλενας Παπαρίζου για τη σεξουαλικότητά της

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα.

Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Η εξομολόγηση της Παπαρίζου για τις σχέσεις της

Την Τρίτη 28/2 η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στο Καλό μεσημεράκι με την τραγουδίστρια να παραχωρεί μια εξομολογητική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά δεδομένου ότι η ίδια δε μιλάει τόσο συχνά σε κάμερες και πλατό (δείτε εδώ την εξομολόγησή της πριν κλείσει τα 41).

Μεταξύ των όσων είπε η Παπαρίζου εντύπωση έκαναν όσα ανέφερε για το κομμάτι των σχέσεων με την ίδια να τονίζει, πως δίνει δεύτερες ευκαιρίες αρκεί να μη σπάσει το γυαλί, όπως λένε.

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή της είναι ισορροπημένη μιας και τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα και είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη.