«Στείλαμε εξώδικα!» - Η κίνηση των αδερφών Μαγγίρα με όσα γράφτηκαν για το όνομά τους

Θεωρούσαν πως έχουν θυρίδες στο εξωτερικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στείλαμε εξώδικα!» - Η κίνηση των αδερφών Μαγγίρα με όσα γράφτηκαν για το όνομά τους

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην κάμερα του Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 22/2 με την ίδια να μιλάει εξομολογητικά για τη ζωή και τα επαγγελματικά της αλλά και για τη σχέση με την αδερφή της.

Και οι δύο κυρίες κάνουν επιτυχία στην τηλεόραση η κάθε μία σε διαφορετικούς χώρους με τη Ματθίλδη να παραδέχεται τη Μπέτυ για τον τρόπο, με τον οποίο χειρίζεται τη θέση της ως παρουσιάστρια (δείτε εδώ αν τη δούμε του χρόνου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα).

Στη συνέχεια, η Ματθίλδη αναφέρθηκε και σε ένα παλιό δημοσίευμα, που αφορούσε στα οικονομικά δεδομένα των αδερφών Μαγγίρα ξεκαθαρίζοντας αυτή τη φορά, πως το θέμα λύθηκε δικαστικά.

Οι δηλώσεις της Ματθίλδη Μαγγίρα για όσα γράφονται για εκείνη και την αδερφή της

«Η Μπέττυ μου αρέσει, γιατί είναι καθαρόαιμη, σταθερή σε αυτό που θέλει να κάνει. Δεν έπεσε στη λούπα να κάνει και επικαιρότητα, που είναι μια μαυρίλα. Είναι ένα λυχναράκι μέσα στην πρωινή σκοταδίλα και πιστεύω ότι θα ανταμειφθεί για αυτό από το κοινό. Κάποια στιγμή θα βαρεθούν να βλέπουν μαυρίλα και θα θελήσουν να δουν λίγο φως.

Να μας πουν αυτούς τους κωδικούς από τις θυρίδες, γιατί δεν τους ξέρω. Ό,τι του φανεί του Λωλο-Στεφανή. Εμένα δεν με πήρε ποτέ κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει αυτή η πληροφορία. Δεν με ενόχλησε καθόλου, γιατί στείλαμε εξώδικα εκεί που έπρεπε, το αντιμετωπίσαμε νομικά και δεν μας ξαναενόχλησαν. Γιατί να τρέχω να δουλεύω η καημένη, αν έχω εκατομμύρια;», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η σπάνια αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα για την προσωπική της ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα, εντόπισε την Ματθίλδη Μαγγίρα σε έξοδό της και έτσι η ρεπόρτερ του καναλιού βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καριέρα της.

«Δεν υπάρχει για εμένα ο χρόνος. Ανήκω στους Αρκτούριανς, στους κατοίκους του αστερισμού. Έκαναν bullying στην κόρη μου στο δημοτικό και στο γυμνάσιο, έφτασε να κλαίει και να μη θέλει να πάει σχολείο. Η κατάθλιψη έρχεται για να χάσουμε τον εαυτό μας και τον έλεγχο μας και ευτυχώς, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι ένα δώρο».