Τέμπη: «Τους στέλνω όλους στο δι@ολο ναι ή όχι;» - Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με μήνυμα που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης

«Είστε σοβαροί;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέμπη: «Τους στέλνω όλους στο δι@ολο ναι ή όχι;» - Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με μήνυμα που έλαβε συγγενής θύματος από τον αριθμό υποστήριξης

Οργισμένος εμφανίστηκε σήμερα 22/3 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή μήνυμα που έστειλε σε συγγενή θύματος των Τεμπών η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 10306. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να φωνάζει και να μιλά με σκληρά λόγια, υποστηρίζοντας τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα παιδιά τους.

Πολλές φορές έχει ξεσπάσει στο πλατό μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη. Μάλιστα, μια φορά που προσπαθούσε το κοντρόλ να τον ηρεμήσει, εκείνος πέταξε το ακουστικό του και συνέχισε να ξεσπά - δείτε το βίντεο.

Το μήνυμα που έλαβε συγγενής θύματος των Τεμπών

«Σας ενημερώνουμε ότι η εθνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306 του Υπουργείου Υγείας είναι στη διάθεσή σας. Καλώντας το 10306, κατά προτεραιότητα, στην επιλογή 3 για τους εμπλεκόμενους και τους συγγενείς των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μπορείτε να μιλήσετε όλο το 24ωρο με επαγγελματία ψυχικής υγείας», γράφει το μήνυμα που έλαβε ο συγγενής του θύματος.

Το εν λόγω μήνυμα λοιπόν, έστειλε στο Πρωινό για να δημοσιοποιηθεί και να σχολιαστεί από την ομάδα της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Η κίνηση που έπρεπε να κάνει ο σταθμάρχης, αλλά... - Καρέ καρέ το λάθος που στοίχησε 57 ζωές στα Τέμπη

Το ξέσπασμα του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο, δεν μπορούσε να ηρεμήσει από τα νεύρα του. Όπως είπε δεν γίνεται να λαμβάνουν τέτοια μηνύματα οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά, γονείς, ξαδέρφια.

«Έχω χάσει εγώ το παιδί μου και μου έρχεται αυτό το μήνυμα, τους στέλνω όλους στο δι@ολο ναι ή όχι; Σπάω το τηλέφωνο; Και βγαίνουν και λένε στα κανάλια ότι επικοινωνήσαμε με αυτοματοποιημένα μηνύματα; Τα έτοιμα; Αυτή την επικοινωνία επιλέξατε να κάνετε με τους ανθρώπους που έχασαν ένα, δύο, τρία παιδιά; Αυτό το άψυχο μήνυμα που τους καλείτε να σας πάρουν εκείνοι τηλέφωνο και τους λέτε να πατήσουν και το 3; Είστε σοβαροί;», είπε οργισμένος και φωνάζοντας στο πλατό.