«Μη συνεχίζεις την ερώτηση» - Οι δηλώσεις της Θεοδωρίδου για την διαφήμιση των Jumbo που έφερε οργισμένες αντιδράσεις

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μη συνεχίζεις την ερώτηση» - Οι δηλώσεις της Θεοδωρίδου για την διαφήμιση των Jumbo που έφερε οργισμένες αντιδράσεις

Οργή έφερε η νέα διαφήμιση των Jumbo για το Πάσχα με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή, Τάσο Μπουγά. Για ακόμη μια φορά, η γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών έγινε πρώτο trend στο twitter, ωστόσο με αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών.

Η εν λόγω διαφήμιση κάνει μια είδους "επίθεση" στους vegans, κατακρίνοντας τους για τις επιλογές και υποτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να τρέφονται.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η διαφήμιση - δείτε την εδώ.

Στο twitter λοιπόν, επικράτησε χαμός και όλοι μίλησαν με άσχημα λόγια κατά των jumbo - δείτε εδώ τα tweets που έγιναν.

Το τραγούδι λοιπόν είναι επανεκτέλεση του της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο παραφράστηκε και διατηρήθηκε η ίδια μελωδία με τη φωνητική υπόκρουση του Τάσου Μπουγά. Για το λόγο αυτό, όλοι στα κανάλια ζήτησαν μια δήλωση της τραγουδίστριας, την οποία και πήρε ο δημοσιογράφος του Πρωινού, που την συνάντησε στο αεροδρόμιο.

Η πρώτη δήλωση της Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση των Jumbo με τον Μπουγά

«Δεν θα απαντήσω. Μη συνεχίζεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλο τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, πάρα πολύ στενοχωρημένη», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Γρηγόρη Μπάκα ωστόσο να θέλει να της αποσπάσει κάτι παραπάνω.

«Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μου δίνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», κατέληξε η τραγουδίστρια.