«Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι...» - Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την αποκάλυψη της ερωτικής του σχέσης με την Όλγα Τρέμη

Ξεκαθάρισε τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχει γραφτεί και στο παρελθόν ότι...» - Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την αποκάλυψη της ερωτικής του σχέσης με την Όλγα Τρέμη

O Ανδρέας Μικρούτσικος σε πρόσφατη συνέντευξη του σε πολύ γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε την σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη. Συγκεκριμένα, όπως εξομολογήθηκε της έκανε μαθήματα στο σπίτι της όταν ήταν νέοι, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά και να είναι και ο πρώτος της άνδρας.

Η συνέντευξη του αυτή λοιπόν, κυκλοφόρησε παντού και συζητήθηκε από πολλές εκπομπές. Σήμερα 22/3 ωστόσο, στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασαν τις δηλώσεις του, με τον παρουσιαστή να θέλει να ξεκαθαρίσει πως έγινε το όλο σκηνικό και βγήκαν στην επιφάνεια τόσο προσωπικές λεπτομέρειες για τον ίδιο και την δημοσιογράφο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκείνη μάλιστα, που δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως έκανε τέτοιες αποκαλύψεις, από την στιγμή που σέβεται τις γυναίκες και την ίδια την έχει προστατεύσει πολλές φορές.

Η εξήγηση που έδωσε ο Μικρούτσικος για την αποκάλυψη της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από πλευράς του, αποκάλυψε πως δεν κατάλαβε εκείνη την στιγμή πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφεί και νόμιζε πως έκαναν μια συζήτηση εκτός συνεντεύξεως. Παρόλα αυτά το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν, ενώ αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με την Όλγα Τρέμη για αυτό το πράγμα.

«Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης: Της είχε γράψει τραγούδι - Η πρώην σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου που πέθανε από καρκίνο

«Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Μου είπε ο άνθρωπος ότι ξέρει αυτό και εγώ πιστεύοντας, επειδή τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο που είχε δίπλα, ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Είναι η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα να δω τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Δεν το κάνω ποτέ. Ένιωθα απόλυτα καλυμμένος. Αν το είχα δει θα έλεγα να μη μπει. Δεν είναι κάτι παράνομο, απλά είναι δικαίωμα της αν ήθελε να τα πει. Εγώ ήμουν αφελής, το αποδέχομαι. Τα είπα εν είδη προσωπικής ιστορίας. Νόμιζα ότι τα λέω off the record», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Τα σχόλια της Μπάρκα για την αποκάλυψη της σχέσης τους

Την συνέντευξη αυτή θέλησε να σχολιάσει και η Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δήλωσε πως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να βγει κάποιος πρώην σύντροφός της που δεν γνώριζε κανείς για τη σχέση τους, να μιλήσει ανοιχτά.

«Αν ήθελε σώνει και καλά να περιγράψει μια ιστορία, έναν έρωτα, μια γνωριμία να μην ονοματίσει. Τρέμω στην ιδέα να βγει κάποιος από το παρελθόν μου ή εγώ να το κάνω σε κάποιον που μπορεί να είναι αναγνωρίσιμος. Έχω υπάρξει με αναγνωρίσιμους ανθρώπους, χωρίς να μαθευτεί είτε για λίγο καιρό ή για πιο πολύ. Αν έλεγε κάτι κάποιος για μένα, θα σωριαζόμουν.

Αλήθεια τον σέβομαι αλλά είναι και λίγο στο απυρόβλητο. Ό,τι κι αν πει δεν νομίζω ότι κάποιος εύκολα θα τον κρίνει, όπως θα κρίνει άλλους ανθρώπους στον χώρο», σχολίασε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.