''Λιώνει'' από έρωτα ο ένας για τον άλλον - Η ερωτική εξομολόγηση του Πάτιτσα στη Μαριέττα Χρουσαλά

Όσα έγραψε δημόσια ο επιχειρηματίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αποτελούν ένα από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με τη γνωστή παρουσιάστρια να μιλάει με τα καλύτερα σε συνεντεύξεις της για το σύζυγό της, ενώ παράλληλα τα social media τους γεμίζουν με αναρτήσεις αγάπης.

Αυτή τη φορά το βήμα το έκανε ο επιχειρηματίας, καθώς την Τρίτη 21/3 έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram για την καλή του με αφορμή τα γενέθλιά της, που πέρασαν και τα γιόρτασαν στην Αίγυπτο με καλούς τους φίλους.

Μέσα λοιπόν από μια κοινή τους φωτογραφία για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η μεγάλη αγάπη, που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς με όσα έγραψε δημόσια ο Πατίτσας για τη Χρουσαλά θα μπορούσαμε να πούμε, πως ''στάζουν'' μέλι και πως είναι στα καλύτερά τους μετά από τόσα χρόνια γάμου (δείτε εδώ την τεράστια περιουσία, που διατηρεί ο Πατίτσας).

Οι ευχές του Πάτιτσα για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά

«Μαριέττα είσαι η καλύτερη μου φίλη, η αγάπη μου και η αδερφή ψυχή μου. Δε μπορώ να περιμένω για να δω τι μπορεί να φέρει το μέλλον για εμάς και να ξοδέψω τα υπόλοιπα γενέθλιά μας μαζί. Σε αγαπώ πολύ περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν και ελπίζω αυτή η χρονιά να σου φέρει όλη την ευτυχία, που αξίζεις. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου», έγραψε ο Λεών Πατίτσας.

Πάτιτσας - Χρουσαλά
leonpatitsas7 - instagram

Η τρυφερή ανάρτηση της Χρουσαλά για το σύζυγό της

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στην οποία είναι οι δυο τους αγκαλιασμένοι (Πατίτσας και Χρουσαλά) σφιχτά και χαμογελούν στον φακό, ενώ πάνω σε αυτή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος» και γέμισε την εικόνα με καρδιές. Φυσικά, τα like και τα σχόλια "έπεσαν βροχή" και δεν είναι παράλογο.

Μαριέττα Χρουσαλά Λέων Πατίτσας Άγιος Βαλεντίνος