«Τα προσωπικά μου δεν...» - Η αινιγματική απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη μετά το χωρισμό της από τον Αναστασιάδη

«Αν με ρωτάς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τα προσωπικά μου δεν...» - Η αινιγματική απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη μετά το χωρισμό της από τον Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα πρόσωπο, που μιλάει πάντα πολύ ανοιχτά και με ειλικρίνεια για τα θέματα, που είτε αφορούν στη ζωή της, είτε έχουν να κάνουν με τα παιδιά, τα ερωτικά της αλλά και τα σχέδια, που κατά καιρούς έχει για την καριέρα της.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια ''πιάστηκε'' από την κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Τετάρτη 22/3 και να είναι ομολογουμένως απολαυστικές, αφού δεν έκρυψε τίποτα από όσα της συμβαίνουν.

Εκτός από τις αποκαλύψεις, που έκανε για τις εξελίξεις στα προσωπικά της λίγους μήνες από το χωρισμό της με τον Αναστασιάδη (δείτε εδώ καυτά φιλιά τους πριν το τέλος τους) παράλληλα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τους γιους της, που μεγαλώνουν και μάλιστα που και που την απολαμβάνουν στα μαγαζιά, που εμφανίζεται.

Ο μεγαλύτερος δε πρόσφατα την είδε σε live σε πίστα της Πάτρας με την Αγγελική Ηλιάδη να περιγράφει συγκινημένη όσα της είπε στη συνέχεια, που την επισκέφτηκε στο καμαρίνι της.

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τα προσωπικά της

«Τα προσωπικά μου...δεν...καλά καλά. Καλά είμαι στα προσωπικά μου και στην προσωπική μου ζωή και στο σπίτι μου τα παιδιά μου. Αν με ρωτάς όχι δεν υπάρχει κανένας...να σε βοηθήσω, όχι δεν υπάρχει κανένας, αν υπήρχε θα το έλεγα. Αυτήν την περίοδο απολαμβάνω τον εαυτό μου, τα παιδάκια μου και την ελευθερία μου», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.