Στιγμές ευτυχίας για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι - Η ευχάριστη είδηση για τον γιο τους

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Laura Narjes
Instagram / Laura Narjes

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο διανύουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, μιας και εδώ και μισό χρόνο είναι πλέον γονείς ενός γλυκύτατου αγοριού, με την ζωή και την καθημερινότητά τους φυσικά να έχει αλλάξει ριζικά.

Η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι πανέμορφη και φυσικά τόσο της παρουσιάστριας όσο και του τραγουδιστή, ο μικρούλης είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι μοιράζονται όμορφες κοινές στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media.

Η χθεσινή 21/3 μέρα μάλιστα ήταν πολύ σημαντική, καθώς ο γιος τους, Αλέξανδρος, έγινε 6 μηνών. Φυσικά, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της με την τούρτα γενεθλίων του μικρού και μια ξεχωριστά την τούρτα, που ήταν άκρως εντυπωσιακή!

«Happy half birthday my baby Alex! Mommy and daddy love you so so much! Η μικρή μας οικογένεια είπε να κόψει μισή τούρτα σήμερα μιας και μας αρέσει να γιορτάζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες και τα σχόλια από κάτω πήραν "φωτιά" μιας και πολλοί ήταν αυτοί που της ευχήθηκαν για τον Αλέξανδρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μικρός γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου με καισαρική τομή (δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή που το ζευγάρι έμαθε για το παιδί που θα φέρουν στον κόσμο).

Γενέθλια για τον γιο της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Η φωτογραφία με τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της η Λάουρα από την εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα καθημερινότητά της για αυτό και η ίδια θέλησε να μιλήσει για τα σημάδια που της έχει αφήσει η εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αποκάλυψε τις ραγάδες που απέκτησε την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες γι΄αυτό και αποφάσισε να επισκεφθεί τον δερματολόγο της προκειμένου να δει πως θα μπορέσει να τις μειώσει.

Για αυτό λοιπόν δοκίμασε μια θεραπεία και μας έδειξε τα πρώτα σημάδια μετά από αυτή μέσω μιας φωτογραφίας.

Τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης