Νίκος Μουτσινάς: «Είναι στην ίδια εταιρεία ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει;» - Το σχόλιο για Μικρούτσικο και Τρέμη

«Το πήρε πάνω του αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: «Είναι στην ίδια εταιρεία ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει;» - Το σχόλιο για Μικρούτσικο και Τρέμη

Χαμό έχουν προκαλέσει από σήμερα 22/3 το πρωί οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικο για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη σε πρόσφατη συνέντευξη του σε πολύ γνωστό περιοδικό.

Ωστόσο, στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασαν τις δηλώσεις του, με τον παρουσιαστή να θέλει να ξεκαθαρίσει πως έγινε το όλο σκηνικό και βγήκαν στην επιφάνεια τόσο προσωπικές λεπτομέρειες για τον ίδιο και την δημοσιογράφο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από πλευράς του, αποκάλυψε πως δεν κατάλαβε εκείνη την στιγμή πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφεί και νόμιζε πως έκαναν μια συζήτηση εκτός συνεντεύξεως. Παρόλα αυτά το να έχουν σχέσεις δυο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν, ενώ αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με την Όλγα Τρέμη για αυτό το πράγμα (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε ο Μικρούτσικος στην εκπομπή).

Με το εν λόγω λοιπόν θέμα ασχολήθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς λίγο αργότερα μέσα από την εκπομπή του. Ειδικότερα, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε ως εξής:

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για Μικρούτσικο - Τρέμη

«Τώρα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Το ΟΚ! σε ποιον ανήκει; Στον Κοκλώνη. Η εκπομπή ποια παραγωγή είναι; Κοκλώνη, Barking Well. Ο Ανδρέας δουλεύει για τον; Barking Well. Θα ρωτούσες ποτέ εσύ «δώσε μου τη συνέντευξη»;

Είναι στην ίδια εταιρεία ρε παιδιά, δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ο άλλος ότι δεν ήθελε ο Αντρέας να μπουν; Το πήρε πάνω του, ναι το είδαμε, αφού αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Μπράβο στον Αντρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι θα ήταν! Δεν ξέρω…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.