Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Μαρκέλλα Γιαννάτου - Πατέρας για δεύτερη φορά ο Λευτέρης Χαρίτος

Η φωτογραφία της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι! Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και ήρθε η ώρα να δημιουργήσουν την δική τους όμορφη οικογένεια, με το ζευγάρι να ανυπομονεί να φέρει στο κόσμο τον καρπό του έρωτά του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο σκηνοθέτης (που πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με μια βαρύτατη απώλεια) έχει έναν γιο 15 χρονών από τον πρώτο του γάμο

Την ευχάριστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός, μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου πόζαρε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά, δίπλα στην καλή της φίλη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου 

Ο λόγος που δεν παντρεύονται Γιαννάτου - Χαρίτος

Την Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10/3 στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Φυσικά οι ερωτήσεις για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο η ηθοποιός απάντησε με βεβαιότητα για τις επιλογές, στηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση», είπε η ηθοποιός.